Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Ebbe Sand: Niels har den rette profil til at løfte de kommende opgaver

Magnus Stub

Udgivet 01/06/2019 og 11:08 GMT+2

Ebbe Sand var ude efter offentliggørelsen af det nye trænerteam med en beskrivelse af, hvad planerne i Brøndby er.

Ebbe

Foto: Eurosport

En af de vigtigste komponenter ved ansættelsen af Niels Frederiksen var, at han ifølge Sand er ideel til at løse opgaven om en foryngelse af truppen uden at negligere sportslige ambitioner:
“Brøndby IF skal spille medrivende og angrebslystent fodbold, og det matcher den tilgang Niels har til fodbold, hvilket har været afgørende for ansættelsen af Niels. Som kommende cheftræner skal Niels videreudvikle det fundament, vi står på i dag og sikre en kontinuerlig udvikling i spillertruppen, og sammen med den øvrige sportslige ledelse skal Niels sikre, at vi får en større sammenhæng mellem Superliga-truppen og Brøndby Masterclass, så vejen til Superliga-truppen bliver kortere for vores bedste talenter i Brøndby Masterclass, uden at vi går på kompromis med vores sportslige målsætninger.”
Simultant med offentliggørelsen af Niels Frederiksen som træner, der kom det ligeledes frem, at Jesper Sørensen og Martin Retov træder til som assistenter. Et team, som Sand kalder for ‘det helt rigtige’:
“Vi har været grundige i vores arbejde, og brugt den tid der skulle til, for at vi kunne få den helt rette trænerkonstellation. Derfor er jeg også rigtig glad i dag, da vi har fundet den trio, vi mener, er den rette for os. Det har været afgørende at få sammensat et dygtigt trænerteam, der brænder for opgaven og for Brøndby IF. Niels, Martin og Jesper har stærke kompetencer, der supplerer og styrker hinanden, og jeg er ikke i tvivl om, at de sammen kan løfte de opgaver, vi har stillet dem overfor, så jeg er en yderst tilfreds sportsdirektør i dag.”
Med tilgangen af Martin Retov og Jesper Sørensen betyder det samtidig et farvel til den nuværende assistent Mathias Jaissle.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce