Fodbold
3F Superliga

Carsten V. Jensen: Vi kommer ikke til at se flere danskerløse startopstillinger

Del med
Kopier
Del denne artikel

m

Foto: Eurosport

AfPeter Ullum
10/07/2019 på 08:40 | Opdateret 10/07/2019 på 08:54

Den nye fodbolddirektør i Brøndby, Carsten V. Jensen, har en klar vision om, at der skal flere danskere på holdet.

Carsten V. Jensen fortæller til Brøndbys hjemmeside, at han i sin snak med bestyrelsen har mødt opbakning til en ny transfer- og udviklingsstrategi, som skal betyde flere danskere på holdet for Brøndby.

”Jeg bifalder i den grad bestyrelsens krav om, at Brøndby IF skal have en tydeligere transfer- og udviklingsstrategi. Det er vigtigt for klubbens identitet at truppens sammensætning giver et klart billede af, at vi er en klub med baggrund i Vestegnen, Danmark, Skandinavien og derefter resten af verden, og så skal vi tilsikre, at truppens gennemsnitsalder holdes på et niveau, hvor der er den rette blanding af unge talenter og erfarne spillere,” siger Carsten V. Jensen.

Læs også: Ebbe Sand efter stop i Brøndby: Ønsker klubben og fans alt mulig fremgang

”Brøndby IF må heller ikke gå på sportsligt kompromis med sin kultur og værdier, og helt konkret betyder det blandt andet, at vi ikke kommer til at stille en startellever uden danskere igen. I det daglige skal vi arbejde for flere pladser til Masterclass-spillerne i førsteholdstruppen, og med mindre vi taler om tidligere Brøndby-spillere, der returnerer fra udlandet, og det sportsligt giver mening for os, så skal vi så vidt muligt ikke til at betale transfer for spillere, der er for langt oppe i årene. Det skal vi arbejde på fra dag et, og kravene skal ikke stoppe os fra samtidig at være ambitiøse og spille med i toppen af dansk fodbold,” siger Carsten V. Jensen.

3F Superliga

Schwäbe om det første mål: Jeg skulle bare have sparket den væk

05/07/2020 PÅ 18:47


Læs også: Tobias Børkeeiet efter første træning i Brøndby: Jeg vil være en del af et vinderhold


Første sportslige udfordring for Carsten V. Jensen og Brøndby IF bliver Europa League-kvalifikationen, hvor de i morgen tager imod finske FC Inter Turku. Se kampen og hør meget mere om situationen på Vestegnen, når vi sender kampen på 6’eren og Dplay fra klokken 18.30.Efter fyringen af Alexander Zorninger diskuterede Presserummet Jan Bechs rolle i Brøndby. Se debatten lige ovenfor.

3F Superliga

Niels Frederiksen om AaB-nederlag: Den her præstation kommer bag på mig

05/07/2020 PÅ 18:44
3F Superliga

Maxsø holder med FCK i aften: Hvis AGF vinder, er bronzen tabt

05/07/2020 PÅ 18:30
Relateret indhold
Fodbold3F SuperligaBrøndby IF
Del med
Kopier
Del denne artikel