Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Ankersen om FC Københavns dårlige udebanepræstationer: Vi starter på søndag mod Vejle

Kristian Pedersen

Opdateret 19/10/2018 og 13:48 GMT+2

Superligaen er tilbage efter en landsholdpause, og denne gang rejser FC København til Vejle. Der skal de forsøge at hive de tre point med hjem til det københavnske. Det er første gang siden 2009, at FC København gæster Vejle i Superliga-sammenhæng.

Anksersen

Foto: Eurosport

FCKs landsholdsback Peter Ankersen, har lidt andre motiver for at vinde kampen end resten af hans holdkammerater. Den lynhurtige højreback spillede nemlig i Vejle fra 2010 til 2012.

Det bliver selvfølgelig lidt sjovt at besøge Vejle igen, men det er trods alt længe siden jeg spillede i klubben og der er løbet meget vand gennem åen siden dengang. Det er et rigtig fint sted at spille, men det eneste, det handler om for os er trods alt vores egen præstation. Den skal være bedre end den har været i de seneste udekampe i Superligaen, udtaler Peter Ankersen til FCK.dk.

Vejle - FCK

Peter Ankersen har ret i, at FC København ikke har præsteret på det vanlige høje niveau, når de har rejst væk fra de trygge rammer i Parken. FC København tabte senest på udebane til Superligaens 13. plads, Vendsyssel, i et opgør der nok helst vil smides i glemmebogen for det flest FCK-fans.
Peter Ankersen mener dog at FC København har en masse at tage med fra en anden udebanekamp. Europa League-kampen mod Bordeaux kan blive det løft, som Ståle Solbakkens tropper har brug for, for at tage vigtige point i de afgørende udebanekampe.

i har været væk fra hinanden i halvanden uge, og nu har vi tre dage til at komme ind i rytmen igen og få den optimale opladning til kampen. Vi kan stadig tage meget med fra sejren i Bordeaux lige inden landskampspausen, men vi skal være der hver weekend også i Superligaen. Og det starter på søndag mod Vejle, hvor vi skal finde vores spil, holde tempoet højt - og så selvfølgelig have en sejr med hjem, slutter Peter Ankersen af til FCK.dk.
Se Ankersens hjemkomst, når FC København gæster Vejle Stadion på søndag. Kampen spilles klokken 16.00 og kan ses på Eurosport Player og Canal 9.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce