Eurosport

20-årig knægt skal løfte arven efter Superligaens bedste de sidste to sæsoner

20-årig knægt skal løfte arven efter Superligaens bedste de sidste to sæsoner

11/07/2019 kl. 10:03Opdateret 12/07/2019 kl. 13:02

Der hviler et kæmpe pres på unge Oliver Christensens skuldre, når han på søndag starter i buret for OB.

Eurosport Player:

Køb abonnement

Allerede i maj stod det klart, at FC København hentede Sten Grytebust på en fri transfer fra Ådalen. Den norske sprællemand været fuldstændnig forrygende for OB, siden han kom fra Aalesund i 2016. De sidste to sæsoner har Sten Grytebust vundet det gyldne bur som beviset på, at han har været den bedste målmand i den danske Superliga.

Video - Se eller gense: Sten Grytebust bedste redninger under mesterskabsslutspillet

01:52

Nu er tiden med norske mirakler på stregen forbi i Odense, men hvem skal løfte den tunge arv i buret? Ja, det skal såmænd en 20-årig knægt fra Kerteminde ved navn Oliver Christensen. Han bliver nemlig foretrukket fremfor Sayoba Mandé, som blev hentet i Stabæk sidste sommer.

”Oliver står kampen på søndag. Dermed ikke sagt, at der kan komme rokader på dén position. Det skyldes, at vi vurderer, at han er en my foran Mandé, og han er lige pt den bedste målmand,” siger cheftræner Jakob Michelsen til OB-mediet Stemmer Fra Ådalen

Jakob Michelsen ligger ikke skjul på, at OB mister en kvalitetsspiller i målet, men han ser også gode muligheder for at udvikle unge Oliver Christensen.

Oliver Christensen er OB's nye førstemålmand.


Oliver Christensen har stået en enkelt Superligakamp tidligere, da han pludselig fik chancen på Brøndby Stadion. Kampen blev 1-1, og Oliver Christensen spillede en stærk kamp i målet. Nu skal han vænne sig til at gøre det hver eneste weekend, og det føler han sig klar til.

”Succeskriteriet er, at jeg kommer til at stå, og jeg bliver ved med at stå. At jeg udvikler mit spil hele tiden. Det er klart, at jeg lige skal vænne mig til tempoet og det der med at spille hver weekend. Mit succeskriterie er, at jeg kommer til at stå hele sæsonen igennem, siger Christensen til OB-mediet obstruktion.dk.

Video - Highlights: Dominerende, men ineffektive Brøndby måtte nøjes med uafgjort på hjemmebane mod OB

04:12


Når Oliver Christensen skal i aktion på søndag, så kan det meget vel være, at netop Sten Grytebust bliver manden i den anden ende, da OB starter sæsonen ud mod FC København.

Se kampen på Canal 9 og Dplay på søndag fra klokken 15.00.