Fodbold
3F Superliga

20-årig knægt skal løfte arven efter Superligaens bedste de sidste to sæsoner

Del med
Kopier
Del denne artikel

k

Foto: Eurosport

AfPeter Ullum
11/07/2019 på 08:03 | Opdateret 12/07/2019 på 11:02

Der hviler et kæmpe pres på unge Oliver Christensens skuldre, når han på søndag starter i buret for OB.

Allerede i maj stod det klart, at FC København hentede Sten Grytebust på en fri transfer fra Ådalen. Den norske sprællemand været fuldstændnig forrygende for OB, siden han kom fra Aalesund i 2016. De sidste to sæsoner har Sten Grytebust vundet det gyldne bur som beviset på, at han har været den bedste målmand i den danske Superliga.

Se eller gense: Sten Grytebust bedste redninger under mesterskabsslutspillet

00:01:52

Fodbold

Han redder point til sit hold: Flemming Povlsen stiller skarpt på Oliver Christensen

10/10/2019 PÅ 17:09

Nu er tiden med norske mirakler på stregen forbi i Odense, men hvem skal løfte den tunge arv i buret? Ja, det skal såmænd en 20-årig knægt fra Kerteminde ved navn Oliver Christensen. Han bliver nemlig foretrukket fremfor Sayoba Mandé, som blev hentet i Stabæk sidste sommer.

”Oliver står kampen på søndag. Dermed ikke sagt, at der kan komme rokader på dén position. Det skyldes, at vi vurderer, at han er en my foran Mandé, og han er lige pt den bedste målmand,” siger cheftræner Jakob Michelsen til OB-mediet Stemmer Fra Ådalen

Jakob Michelsen ligger ikke skjul på, at OB mister en kvalitetsspiller i målet, men han ser også gode muligheder for at udvikle unge Oliver Christensen.


- Lige først for er det selvfølgelig også en nedgradering, men på sigt kan det vise sig at være endnu bedre. Men Oliver er et stort talent med en stor fremtid foran sig. Jeg sagde allerede, da han fik sin debut for et års tid siden, at det var en fremtidig førstemålmand i OB, og nu får han chancen for at vise, hvor dygtig han er, fortæller Jakob Michelsen.


Oliver Christensen har stået en enkelt Superligakamp tidligere, da han pludselig fik chancen på Brøndby Stadion. Kampen blev 1-1, og Oliver Christensen spillede en stærk kamp i målet. Nu skal han vænne sig til at gøre det hver eneste weekend, og det føler han sig klar til.

”Succeskriteriet er, at jeg kommer til at stå, og jeg bliver ved med at stå. At jeg udvikler mit spil hele tiden. Det er klart, at jeg lige skal vænne mig til tempoet og det der med at spille hver weekend. Mit succeskriterie er, at jeg kommer til at stå hele sæsonen igennem, siger Christensen til OB-mediet obstruktion.dk.


Når Oliver Christensen skal i aktion på søndag, så kan det meget vel være, at netop Sten Grytebust bliver manden i den anden ende, da OB starter sæsonen ud mod FC København.

Se kampen på Canal 9 og Dplay på søndag fra klokken 15.00.

3F Superliga

Gravesen roser Oliver Christensen efter sejr mod FCM: Det kræver en verdensklasse præstation

30/09/2019 PÅ 14:20
EM-kvalifikationen

Sen straffe-redning reddede sejren: Hvis de havde scoret på straffespark, havde jeg kostet to mål

10/09/2019 PÅ 18:50
Relateret indhold
Fodbold3F SuperligaOBOliver Christensen
Del med
Kopier
Del denne artikel

Seneste nyt

3F Superliga

Nicolai Poulsen om ”det forbudte skifte” fra Randers til AGF

I GÅR PÅ 07:16

Seneste videoer

3F Superliga

Hyldest-video: Reaktioner fra AGF- og Randers-fans på Zoom

00:03:37

Mest populære

3F Superliga

Highlights: Chanceregn sikrede AGF point i overtiden

15 TIMER SIDEN