Allerede i maj stod det klart, at FC København hentede Sten Grytebust på en fri transfer fra Ådalen. Den norske sprællemand været fuldstændnig forrygende for OB, siden han kom fra Aalesund i 2016. De sidste to sæsoner har Sten Grytebust vundet det gyldne bur som beviset på, at han har været den bedste målmand i den danske Superliga.

Nu er tiden med norske mirakler på stregen forbi i Odense, men hvem skal løfte den tunge arv i buret? Ja, det skal såmænd en 20-årig knægt fra Kerteminde ved navn Oliver Christensen. Han bliver nemlig foretrukket fremfor Sayoba Mandé, som blev hentet i Stabæk sidste sommer.

”Oliver står kampen på søndag. Dermed ikke sagt, at der kan komme rokader på dén position. Det skyldes, at vi vurderer, at han er en my foran Mandé, og han er lige pt den bedste målmand,” siger cheftræner Jakob Michelsen til OB-mediet Stemmer Fra Ådalen

Jakob Michelsen ligger ikke skjul på, at OB mister en kvalitetsspiller i målet, men han ser også gode muligheder for at udvikle unge Oliver Christensen.

Euro U21 Qualifications
Så du den? Gribben fra Kerteminde spreder vingerne og laver fantastisk redning
04/09/2020 PÅ 16:58
https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1250x629:1252x627)/origin-imgresizer.eurosport.com/2019/07/11/2636407.jpg


- Lige først for er det selvfølgelig også en nedgradering, men på sigt kan det vise sig at være endnu bedre. Men Oliver er et stort talent med en stor fremtid foran sig. Jeg sagde allerede, da han fik sin debut for et års tid siden, at det var en fremtidig førstemålmand i OB, og nu får han chancen for at vise, hvor dygtig han er, fortæller Jakob Michelsen.


Oliver Christensen har stået en enkelt Superligakamp tidligere, da han pludselig fik chancen på Brøndby Stadion. Kampen blev 1-1, og Oliver Christensen spillede en stærk kamp i målet. Nu skal han vænne sig til at gøre det hver eneste weekend, og det føler han sig klar til.

”Succeskriteriet er, at jeg kommer til at stå, og jeg bliver ved med at stå. At jeg udvikler mit spil hele tiden. Det er klart, at jeg lige skal vænne mig til tempoet og det der med at spille hver weekend. Mit succeskriterie er, at jeg kommer til at stå hele sæsonen igennem, siger Christensen til OB-mediet obstruktion.dk.


Når Oliver Christensen skal i aktion på søndag, så kan det meget vel være, at netop Sten Grytebust bliver manden i den anden ende, da OB starter sæsonen ud mod FC København.

Se kampen på Canal 9 og Dplay på søndag fra klokken 15.00.

Fodbold
Han redder point til sit hold: Flemming Povlsen stiller skarpt på Oliver Christensen
10/10/2019 PÅ 17:09
3F Superliga
Gravesen roser Oliver Christensen efter sejr mod FCM: Det kræver en verdensklasse præstation
30/09/2019 PÅ 14:20