Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Officielt: Magne Hoseth bliver ny cheftræner i Lyngby

Tobias Lawaetz Hansen

Opdateret 11/01/2024 og 18:36 GMT+1

Den 5. januar kunne Lyngby offentliggøre, at Freyr Alexandersson byttede Lyngby ud med belgiske KV Kortrijk. Her tog han sin assistent, Jonathan Hartmann, med sig, og derfor blev cheftrænersædet ledigt hos de kongeblå. Det bliver nu besat af norske Magne Hoseth, som kommer til Lyngby fra færøske KÍ Klaksvík.

Bischoff er usikker på Lyngbys fremtid efter Alexanderssons afgang: Ikke fri for nedrykningsfare

Fredag den 5. januar blev det offentliggjort, at Freyr Alexandersson ikke længere at finde i Lyngby. Han har skiftet de kongeblå ud med KV Kortrijk, hvor han skal forsøge at undgå nedrykning fra den bedste belgiske række.
Hans position som cheftræner i det nordsjællandske var derfor ledig, men sådan skulle det ikke være særlig længe. Lyngby kan nemlig meddele, at man har ansat norske Magne Hoseth som ny cheftræner i klubben:
- Magne er en ung, sulten og utrolig målrettet træner, og han er ligesom os som klub på en utrolig spændende rejse, der først lige er begyndt.
- Vi ser Magne som et utroligt godt match i forhold til både faglighed, personlighed og ambitioner, og vi tror på, at vi kan tage nogle store skridt sammen, fortæller Nicas Kjeldsen inden, at han fortsætter.
Magne Hoseth kommer til Lyngby fra færøske KÍ Klaksvík, hvor han har haft stor succes. Nu gælder det den bedste danske række, hvor mange måske kan huske ham fra tiden som spiller i F.C. København.
Nordmanden glæder sig til at komme i gang og vil fortsætte den positive udvikling:
– Mit håb og mine drømme er, at vi fortsætter den udvikling, som Lyngby Boldklub har gang i. Her er et rigtig stærkt fundament og en utrolig god kultur, og den glæder jeg mig rigtig meget til både at blive en del af og videreudvikle.
Lyngby starter Superliga-sæsonen op igen søndag den 18. februar i et lokalopgør mod FC Nordsjælland, og du kan se kampen på Canal 9 og uden afbrydelser på discovery+.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce