Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Mikkel Bischoff reagerer på Jacob Neestrups kritik – ”Han misser min pointe”

Emil Iversen

Udgivet 07/03/2024 og 15:06 GMT+1

Jacob Neestrup kritiserede onsdag i Tipsbladet Mikkel Bischoffs udtalelser om Kamil Grabaras opførsel i fredagens kamp mod FC Midtjylland. Han misser min pointe, siger Mikkel Bischoff om kritikken, og mener, at Grabara skal kigge indad, i stedet for at give medspillere skylden for sine egne fejl.

Grabaras attitude forarger Bischoff: Det er utilstedeligt og gift for harmonien på et hold

Fredag aften led F.C. København et nederlag på 2-0 til FC Midtjylland.
I øjeblikkene efter scoringen til 2-0 i kampens døende sekunder kunne kameraerne fange en særdeles frustreret Kamil Grabra, som ikke var tilfreds med sine holdkammerater i situationen.
Denne reaktion kritiserede Mikkel Bischoff i denne uges udgave af Superliga+ på discovery+, og kaldte blandt andet Kamil Grabras opførsel for utilstedelig.
Du kan se situationen og høre Mikkel Bischoffs kritik i videoen øverst i artiklen.
Onsdag aften tog FCK-cheftræner Jacob Neestrup til genmæle i Tipsbladet, hvor han forsvarede sin keeper.
- Han er ikke den første keeper, der står og slår lidt ud med armene. Vi er i det 97. minut, hvor han laver en fejl. Vi taber kampen, han er røvirriteret over, at vi spiller en lorte første halvleg og taber en vigtig kamp. Come on, sagde Neestrup blandt andet.
Mikkel Bischoff synes dog, at Jacob Neestrup misser essensen af kritikken, som ikke handler om, at Grabra ikke må være irriteret eller reagere.
- Neestrup misser min pointe. Det er helt okay, at reagere efter mål. At være skuffet og diskutere. Det er jo en helt normal reaktion i et konkurrencemiljø, siger Mikkel Bischoff.
- Problemet er, at en ledende figur, anføreren mod Manchester City onsdag, laver en åbenlys stor fejl, og giver andre skylden for det. Det er der, jeg synes, problemet ligger.
Bischoff fremhæver Grabaras kvaliteter, og påpeger, at en ledende skikkelse hos F.C. København skal være bedre til at håndtere sine fejl.
- Jeg har rost ham så mange gange. Han er en af de bedste målmænd i ligaens historie. Men en så stor figur i F.C. København skal kigge indad, når han laver så store fejl. Problemet ligger ikke i at lave fejl, men hans reaktion, efter han laver dem.
- Jeg har fat i hans reaktion, og den måde, han giver andres skylden for egne fejl, siger fodboldeksperten.
Ifølge Bischoff forstærker det kritikken, at det ikke er første gang, at Grabara er efter sine holdkammerater, når han selv laver fejl.
- Det er særligt vigtigt, fordi det ikke er første gang. Det er jo sket nogle gange. Senest i opstarten, da de spillede mod Elfsborg, hvor han laver en lignende kæmpe fejl med fødderne.
- Der giver han Diks og alle de andre skylden for hans store fejl, siger Bischoff.
Jacob Neestrup sagde til Tipsbladet, at topkeepere på det danske landshold har reageret på lignende måder gennem tiden.
Det gør dog ikke Grabaras reaktion bedre, siger Bischoff.
- Bare fordi, der var nogen, der slap afsted med at give andre skylden, når man selv havde lavet en kæmpe fejl i 90'erne, er det jo ikke sikkert, at det er det rigtige at gøre nu.
Jacob Neestrup forsvarede Kamil Grabara efter nederlaget til Manchester City i Champions League onsdag aften, og det forstår Mikkel Bischoff godt.
- Jeg kan godt forstå, at Neestrup reagerer på kritik af en af sine ledende spillere. Det er hans job at beskytte spillerne, når de går igennem svære perioder, og Grabara går igennem den sværeste periode i en ellers fantastisk tid.
- Men det gør jo ikke, at vi som eksperter eller udefra stående ikke skal have lov til at kritisere de ting, som vi ser. Så jeg synes, det er en helt rigtig reaktion på mange måder af Neestrup, afslutter Mikkel Bischoff.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce