Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Niels Frederiksen fyret i Brøndby IF

Nicklas Holk

Opdateret 14/11/2022 og 10:10 GMT+1

Brøndby IF meddeler mandag morgen i en selskabsmeddelelse, at klubben stopper samarbejdet med Niels Frederiksen med øjeblikkelig virkning.

Niels Frederiksen fyret i Brøndby IF

Foto: Eurosport

Mandag morgen blev det klart, at Brøndby IF stopper samarbejdet med klubbens cheftræner, Niels Frederiksen, med øjeblikkelig virkning.
Brøndby IF har haft en skuffende efterårssæson, hvor klubben overvintrer på en 10. plads i 3F Superligaen.
Søndag tabte Brøndby IF efterårssæsonens sidste kamp med 2-0 på hjemmebane mod Viborg FF, hvilket blev Niels Frederiksens sidste for klubben.
Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om afskeden:
”Niels har været den helt rigtige træner for Brøndby IF, siden han kom til klubben tilbage i 2019, og han har i perioden gjort et rigtig flot stykke arbejde.”
”Niels har skrevet sig ind i historiebøgerne som den cheftræner, der hjemtog mesterskabet til Vestegnen efter 16 års fravær, og derfor fortjener Niels størst mulig tak for hans store bidrag.”, fortæller CV til brondby.com.
picture

”Den kommer vi ikke til at tage her” – CV vil ikke udtale sig om Niels Frederiksens fremtid i BIF

Niels Frederiksens fyring betyder, at det øvrige trænerteam i Brøndby IF vil stå for træningen af Superliga-holdet, indtil Brøndby har en ny cheftræner på plads.
Niels Frederiksen har efter fyringen selv sat nogle ord på afskeden med Brøndby IF.
”Jeg har haft 3½ fantastiske år i Brøndby IF med mange gode kollegaer, oplevelser og mindeværdige øjeblikke. De resultater, der er blevet skabt, har i min optik været på toppen af, hvad man kunne forvente. Naturligvis med klubbens første mesterskab og europæiske gruppespil i 16 år som det største. Den glæde og eufori som det skabte blandt så mange, vil jeg huske for altid.”
”Jeg vil gerne rette en stor tak til klubben og til alle i staben og spillerne samt alle i Masterclass for et stærkt, givtigt og loyalt samarbejde. I har alle bidraget til, at klubben – i mine øjne på mange punkter – er blevet både stærkere og sundere. I og hele Brøndby IF ønskes alt det bedste fremover.”, fortæller den nu tidligere Brøndby IF-cheftræner.
picture

Niels F. kommer ikke selv til at smide håndklædet: Hvis du spørger mig, er jeg her indtil sommer

Brøndby IF har endnu ikke offentliggjort, hvem der skal overtage trænersædet for Niels Frederiksen. For nuværende bliver det Martin Retov og resten af trænerteamet, der overtager ansvaret for træningen af Superliga-holdet.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce