AaB meddeler, at Inge André Olsen er færdig som sportschef i AaB efter de to parter har stoppet samarbejdet i en gensidig aftale.
- Der er ingen tvivl om, at vi i en turbulent tid har kæmpet med at få tingene forløst såvel på som uden for banen, men jeg er glad for at aflevere klubben i trygge hænder, selvom der venter alle et stort arbejde i fortsættelsen, udtaler Inge André Olsen.

Inge André Olsen ærgrer sig mest over, at det i hans tid som sportschef ikke lykkedes klubben at kvalificere sig til europæisk fodbold.
- Rent sportsligt ærgrer jeg mig mest over, at vi i min tid i AaB ved alle tre sæsonafslutninger med henholdsvis en tabt pokalfinale og to tabte Europa Playoff-finaler kiksede kvalifikationen til europæisk fodbold, hvilket har været en stor skuffelse for alle, men jeg har nydt min tid i klubben og vil gerne takke alle i AaB for vores samarbejde.
3F Superliga
”Han starter fra nul” – Jacobsen og Stuhr Ellegaard forholder sig til Hamrén-ansættelsen
23/09/2022 OG 06:32
I den kommende tid vil den administrerende direktør Thomas Bælum fungere som midlertidig sportslig ansvarlig.
Thomas Bælum udtaler:
- Som med alt andet i AaB-regi evaluerer vi løbende, og her er vi sammen med Inge blevet enige om, at det er rettidigt for begge parter at lade vores veje skilles nu.
- I en vanskelig periode og med tiltrædelse nærmest samtidig med at Covid-19 gjorde sit indtog, har vi sat pris på det store stykke arbejde, som Inge har udført for klubben i to et halvt år, og vi ønsker ham alt det bedste fremover.
3F Superliga
Bischoff og Povlsen om Hamrén-ansættelse: Det beroliger fanbasen
22/09/2022 OG 12:03
3F Superliga
Inge André Olsen lægger sig fladt ned: Jeg har også en del af ansvaret for de dårlige resultater
21/09/2022 OG 08:22