Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Officielt: Mads Agesen er ny sportschef i Viborg

Emil Iversen

Opdateret 11/03/2023 og 16:16 GMT+1

Warner Bros. Discovery erfarede lørdag, at Mads Agesen havde skrevet under som sportschef i Viborg FF og mødt spillertruppen. Klokken 16 bekræftede Viborg FF nyheden.

Ny sportschef på vej i Viborg efter længerevarende ansættelsesproces - ”Nu går vi intensivt i gang”

Viborg FF har fundet deres nye sportschef i Kronjylland i form af Mads Agesen, der siden juli 2021 har været chefscout i Randers FC.
Agesen har lørdag underskrevet en kontrakt og mødt spillertruppen i Viborg.
Mads Agesen har fortid som professionel fodboldspiller i Fremad Aarhus, AC Horsens og Randers FC, og sluttede karrieren i sidstnævnte klub i 2018.
Kom med bag kulisserne omkring præsentationen af den nye sportschef i forbindelse med vores Superliga-kampe i weekenden. Se Viborg-FC Nordsjælland fra klokken 13 på Canal 9 og uden abrydelser på discovery+ og AC Horsens-F.C. København fra klokken 15 på 6'eren og uden afbrydelser på discovery+.
Opdateret: Lørdag har Viborg FF bekræftet, at Mads Agesen er ny sportschef i klubben.
- Det har været en ambition for mig at komme til at arbejde i en rolle som denne, og det er noget, jeg har været meget nysgerrig på i flere år, og har arbejdet på at dygtiggøre mig i den retning, så jeg glæder mig ekstremt meget til at komme i gang, siger Agesen til klubbens hjemmeside.
Viborg har stået uden sportschef siden salget af Jesper Fredberg til Anderlecht i Belgien. Siden Fredbergs afgang har Viborg afsøgt hvilke kompetencer den nye sportschef skulle have, fortæller direktør Morten Jensen.
- Vi har været igennem en lang og grundig proces, siden vi solgte Jesper Fredberg til Anderlecht. I den proces har vi evalueret stillingens mange ansvarsområder og afklaret hvilke kompetencer, vi vægter højest i vores rekruttering af den nye sportschef, siger Morten Jensen til klubbens hjemmeside og fortsætter.
- I Mads Agesen får vi en leder, der kommer med stor fodboldfaglighed, er en god kommunikator og har erfaring med både spillerrekruttering og brug af data, hvor han naturligvis får en nøglerolle i samarbejdet med vores scoutingteam og Football Radar.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce