Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Randers FC forstærker bagkæden med Carl Johansson

Emil Iversen

Udgivet 31/01/2023 og 17:13 GMT+1

Randers FC har været på rov i den svenske Allsvenskan, hvor 28-årige Carl Johansson er hentet til Kronjylland fra IFK Göteborg.

Highlights: Randers FC tabte testkamp mod Malmö FF

Randers FC solgte mandag 23-årige Simon Graves til Palermo, og nu på transfervinduets sidste dag er erstatningen landet i Kronjylland. Den 194 centimeter høje svenske midtstopper Carl Johansson hentes således til klubben fra IFK Göteborg på en lejeaftale for resten af sæsonen med en købsoption.
- Vi har i et stykke tid vidst, at Simon Graves kunne blive solgt, så det har vi naturligvis forberedt os på. I Carl Johansson får vi en solid og rutineret forsvarsspiller, som kan byde sig til med det samme og tage kampen op med de andre forsvarsspillere i truppen. Han har været på blokken i længere tid, så det er en spiller, hvis situation vi har fulgt løbende, og nu kom muligheden for at få ham til Randers, og det er vi virkelig glade for, udtaler sportsdirektør Søren Pedersen til klubbens hjemmeside.
Carl Johansson har tilbragt hele sin karriere i den svenske Allsvenskan, hvor han også har tørnet ud for Falkenberg og Helsingborgs IF.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce