Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Officielt: Kenneth Zohore trækker i OB-trøjen

Emil Iversen

Opdateret 31/01/2023 og 19:25 GMT+1

West Bromwich Albion bekræftede på transfervinduets sidste dag, at klubben har ophævet kontrakten med den danske angriber, og det har OB lukreret på.

Dansk dåse for Millwall! Zohore er iskold foran målet

Kenneth Zohore er tilbage i 3F Superligaen. Det bekræftes på transfervinduets sidste dag, hvor angriberen har fået sin aftale i West Bromwich ophævet og sat sin signatur på en ny i OB.
Den 29-årige angriber har sin fodboldopvækst i FC København, men har også været på en sæsonlang lejeaftale i Brøndby IF. Efter seks år i England går turen nu tilbage til Danmark, hvor Zohore har skrevet under på en aftale med OB, der binder ham til Ådalen indtil sommer.
- Kenneth har andre kvaliteter, end dem han konkurrerer med på positionen, så planen med at tilføje Kenneths kvaliteter er, at vi skal have mulighed for at variere vores spil til forskellige kampe og også give os mulighed for at skifte undervejs i kampe - alt efter hvad vi har brug for - for at få resultater, siger fodbolddirektør Björn Wesström.
Kenneth Zohore ser frem til at vende tilbage til Odense efter 7 års fravær
- Jeg er rigtig glad for, at jeg kan komme hjem og spille igen. Jeg kender stedet, og jeg kender folk i klubben. Jeg havde en rigtig god periode, sidst jeg var her, så jeg har gode minder derfra. Jeg havde det rigtig godt i OB, og Steffen Nielsen har været rigtig god ved mig, så han har også en stor betydning for, at jeg nu tager tilbage mod Odense, siger Kenneth Zohore og fortsætter:
Kenneth Zohore skiftede i sommer 2021 til West Bromwich Albion og står noteret for 23 kampe med fem scoringer til følge.
Aftalen mellem OB og Kenneth Zohore løber frem til den 30. juni 2023.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce