Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Officielt: Jay-Roy Grot skifter til japanske Kashiwa Reysol

Tobias Lawaetz Hansen

Opdateret 02/02/2023 og 10:29 GMT+1

Jay-Roy Grot er nu fortid i Viborg. Det melder klubben selv om på deres egen hjemmeside. Angriberen skifter til Kashiwa Reysol i Japan med øjeblikkelig virkning.

”Han er ved at udvikle sig til en profil i Superligaen” – Jay-Roy Grot bliver afgørende for Viborg

Jay-Roy Grot er ikke længere Viborg-spiller. Dette melder klubben selv i en meddelelse på deres egen hjemmeside.
Det har sværmet med rygter omkring den farlige angriber i dette transfervindue, og nu skifter han så til japanske Kashiwa Reysol med øjeblikkelig virkning.
Direktør Morten Jensen forklarer om salget til Viborgs hjemmeside:
- Da vi hentede Jay-Roy for halvandet år siden, så vi et potentiale hos en ung spiller, der havde haft et svært forløb forinden. Siden har han udviklet sig virkelig flot her, hvor han er blevet en profil i både Viborg og i hele 3F Superligaen. Det er et stort skulderklap til vores trænerteam og fysiske stab og selvfølgelig til Jay selv. Han har gjort det fantastisk i denne sæson, og vi ønsker ham alt det bedste med de nye, spændende udfordringer, der venter for ham i Japan.
Selv udtaler Jay-Roy Grot:
- Jeg har haft en fantastisk tid i Viborg, hvor jeg blev taget godt imod og har følt mig velkommen fra første dag. Denne sæson har været virkelig god både for holdet og for mig personligt, og jeg håber, at drengene fortsætter det gode arbejde i foråret.
- Jeg har nydt det hele og vil gerne takke alle i og omkring klubben for tiden her, og tak til alle fansene for den store opbakning. Jeg håber det bedste for Viborg i fremtiden, og klubben vil altid have en plads i mit hjerte, siger hollænderen.
Jay-Roy Grot har spillet i Viborg siden 2021 og har i indeværende sæson scoret ni mål i 3F Superligaen.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce