Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Officielt: Henrik Hansen bliver ny cheftræner i SønderjyskE

ryan Svale

Opdateret 16/12/2021 og 10:43 GMT+1

Så har SønderjyskE endelig sin nye cheftræner på plads. Det bliver klubbens tidligere spiller, Henrik Hansen, der overtager tøjlerne i den sønderjyske klub.

Officielt: Henrik Hansen bliver ny cheftræner i SønderjyskE

Foto: Eurosport

SønderjyskE har været på træner jagt siden fyringen af Michael Boris den 1. november. Den er jagt er nu afsluttet, da klubben har fået sin nye cheftræner på plads. Det bliver Henrik Hansen, der bliver ny cheftræner i Haderslev-klubben. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.
42-årige Henrik Hansen vender dermed tilbage til SønderjyskE, hvor han som aktiv hentede kamprekorden i klubben med 204 kampe, ligesom han tidligere har været assistenttræner i klubben. Henrik Hansen forlader dermed sin stilling som assistentræner i OB.
SønderjyskE annoncerer i samme nyhed, at man også har fået en ny assistentræner på plads, og her er der tale om endnu en gammel kending af klubben. Niels Lodberg vender nemlig tilbage til klubben som assistenttræner. 41-årige Lodberg var assistent fra 2017 til i sommer.
Henrik Hansen ser frem til at vende tilbage til SønderjyskE:
– Det glæder mig, at det er i SønderjyskE, at jeg får mit første job som cheftræner. Klubben betyder meget for mig, og det bliver en fordel, at jeg kender klubben og omgivelserne, så jeg sammen med staben kan koncentrere mig om trænergerningen fra første dag.
– Det er et langsigtet projekt, jeg er gået ind til, men i første omgang skal vi selvfølgelig gøre alt for at sikre os endnu en sæson i 3F Superligaen. Jeg tror på, at vi både kan skabe resultater og udvikle os, så vi står stærkt efter sommerferien, uanset hvordan det ender, men jeg har sagt ja til jobbet, fordi jeg tror på projektet både på den korte og den lange bane, siger Henrik Hansen til klubbens hjemmeside.
Begge har skrevet under på en kontrakt, der løber til sommeren 2024.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce