SønderjyskE har været på træner jagt siden fyringen af Michael Boris den 1. november. Den er jagt er nu afsluttet, da klubben har fået sin nye cheftræner på plads. Det bliver Henrik Hansen, der bliver ny cheftræner i Haderslev-klubben. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.
42-årige Henrik Hansen vender dermed tilbage til SønderjyskE, hvor han som aktiv hentede kamprekorden i klubben med 204 kampe, ligesom han tidligere har været assistenttræner i klubben. Henrik Hansen forlader dermed sin stilling som assistentræner i OB.
SønderjyskE annoncerer i samme nyhed, at man også har fået en ny assistentræner på plads, og her er der tale om endnu en gammel kending af klubben. Niels Lodberg vender nemlig tilbage til klubben som assistenttræner. 41-årige Lodberg var assistent fra 2017 til i sommer.
3F Superliga
Direktør-rollen, træner-fyring og ny sportsdirektør: Stort interview med SønderjyskEs Jonas Lygaard
03/11/2021 PÅ 18:13
Henrik Hansen ser frem til at vende tilbage til SønderjyskE:
– Det glæder mig, at det er i SønderjyskE, at jeg får mit første job som cheftræner. Klubben betyder meget for mig, og det bliver en fordel, at jeg kender klubben og omgivelserne, så jeg sammen med staben kan koncentrere mig om trænergerningen fra første dag.
– Det er et langsigtet projekt, jeg er gået ind til, men i første omgang skal vi selvfølgelig gøre alt for at sikre os endnu en sæson i 3F Superligaen. Jeg tror på, at vi både kan skabe resultater og udvikle os, så vi står stærkt efter sommerferien, uanset hvordan det ender, men jeg har sagt ja til jobbet, fordi jeg tror på projektet både på den korte og den lange bane, siger Henrik Hansen til klubbens hjemmeside.
Begge har skrevet under på en kontrakt, der løber til sommeren 2024.
3F Superliga
Officielt: SønderjyskE fyrer Michael Boris
01/11/2021 PÅ 15:01
3F Superliga
Highlights: Sjældent sløjt Wind-straffe kostede FCK sejren i silende sønderjysk regnvejr
17/10/2021 PÅ 18:45