Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Officielt: Helenius vender hjem til AaB

Emil Iversen

Udgivet 17/01/2023 og 22:11 GMT+1

Sidste års Superliga-topscorer, Nicklas Helenius, vender hjem til AaB på en treårig aftale.

”Jeg har sgu lidt tårer i øjnene” - Rørt Helenius får overrakt topscorertitlen og medaljer

AaB er efter et skuffende efterår på jagt efter forstærkninger i vinterens transfervindue.
Tirsdag har klubben præsenteret en offensiv tilføjelse, og det er en spiller, der kender klubben i forvejen.
Nicklas Helenius vender nemlig hjem til AaB efter en flot periode i Silkeborg med 47 mål i 102 kampe, hvoraf 17 af dem var i sidste sæson, hvilket gjorde ham til Superligaens topscorer.
Nicklas Helenius skifter således tilbage til AaB, hvor han har 52 mål på CV'et, med øjeblikkelig virkning.
Administrerende direktør og fungerende sportschef i AaB, Thomas Bælum, er henrykt over at have lavet en aftale med Silkeborg og angriberen:
- Nicklas’ tal taler for sig selv, men udover en tilbagevenden af en notorisk målscorer og en AaB-dreng, der kender vores kultur, så får vi en voksen mand hjem til vores trup, en spiller der i denne sæson og indtil i dag har været anfører i Silkeborg I.F, udtaler Bælum til klubbens egen hjemmeside og fortsætter:
- Således er vores forventning, at Nicklas fra dag et indtræder som en lederskikkelse både på og uden for banen, og at han med sine mål og sin rolle som opspilsstation og assistmager kan blive en udslagsgivende figur både for sig selv og for sine medspillere, siger Thomas Bælum.
Angriberen selv udtaler sig også med stor tilfredshed om skiftet:
- Jeg vil gerne takke både Silkeborg og Kent (Nielsen, SIF’s cheftræner og tidligere mestertræner i AaB, red.) for to fantastiske år sammen.
- Det er dog ingen hemmelighed, at mit hjerte primært er i AaB, og at jeg et eller andet sted altid har drømt om at vende tilbage på et tidspunkt, hvilket blev understreget, da jeg sidste år scorede hattrick for Silkeborg på Aalborg Portland Park, og hvor AaB-fansene klappede mig ud af banen. Det var en fantastisk følelse og bekræftede mig i, at jeg gerne ville slutte ordentligt af i AaB, hvis muligheden opstod, og det er jeg glad for, at jeg har fået muligheden for nu, siger Nicklas Helenius.
- Jeg er stolt af, at AaB har ønsket at hente mig hjem, og jeg er vildt sulten efter at tage ansvar og hjælpe holdet og klubben. Der er ingen garantier for, at man bliver en succes, men jeg vil garantere, at jeg vil arbejde stenhårdt for det hver dag. I første omgang venter der os en stor opgave i foråret, hvor vi skal tage det fra kamp til kamp og hver eneste gang jagte en sejr. Det gælder om at stå sammen og kontinuerligt få sat gode holdpræstationer sammen, for så skal krydderiet nok komme med alle de dygtige færdigheder, vi har individuelt i vores trup.
Helenius vender tilbage til AaB på en treårig aftale, og han får rygnummer 17.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce