Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Officielt: Christian Sørensen på plads i FC København

Mathias Moller Larsen

Opdateret 31/08/2022 og 20:16 GMT+2

Den selvproklamerede bedste venstreback i Superligaen Christian Sørensen skifter til FC København på en aftale til udgangen af 2025.

Officielt: Christian Sørensen på plads i FC København

Foto: Eurosport

Viborg FF’s backprofil Christian Sørensen har været en ombejlet herre i sommerens transfervindue, hvor flere klubber eftersignede har jagtet den 30-åriges underskrift.
Vi skulle dog helt hen til transfervinduets sidste dag, før backen med et af Superligaens varmeste venstreben endeligt satte sin signatur hos en ny klub.
Her er valget faldet på de forsvarende danske meste, FC København, som den nu daværende Viborg FF-profil var med til at dukke i Superligaens tredje spillerunde med 4-2, hvor han selv stod for opgørets sidste scoring.
- Jeg har haft det fantastisk i Viborg, så der skulle noget specielt til at få mig væk derfra. Det er F.C. København, som er landets klart stærkeste klub og det sted med de højeste ambitioner.
- Jeg glæder mig til at blive en del af en stærk gruppe spillere i en klub med høje forventninger både til sig selv og fra omgivelserne. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og spille foran alle fansene i Parken, siger Christian Sørensen til fck.dk
Christian Sørensen bliver udstyret med en kontrakt hos løverne til udgangen af 2025 og får trøjenummer 6.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce