Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

David Nielsen stopper i AGF

Emil Iversen

Opdateret 09/08/2022 og 09:28 GMT+2

AGF meddeler onsdag formiddag, at David Nielsen stopper som cheftræner for klubben efter sommerpausen i 3F Superligaen. AGF og David Nielsen er blevet enige om at ophæve samarbejdet, skriver AGF.

Klaus Egelund spår om David Nielsen-afløsere: Der har været rettet henvendelse til Priske-lejren

David Nielsen fik næsten fem år i spidsen for AGF, men efter sommerferien skal Århus-klubben have ny cheftræner.
Det meddeler AGF onsdag, efter at klubben og David Nielsen er blevet enige om at ophæve samarbejdet.
- David Nielsen har været en fantastisk træner for AGF gennem flere sæsoner og har skabt flotte resultater for klubben. Men nu er vi nået til vejs ende efter fem år, hvor den seneste sæson på ingen måder har været tilfredsstillende. Energien er brugt, og vi trænger til nye ideer og en frisk start - derfor er tiden nu inde til, at vores veje skal skilles, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

AGF beretter ikke om hvem der overtager det ledige trænersæde, men forventer en afklaring inden 16. juni, hvor spillerne vender retur fra sommerferie.
Der har i medier floreret rygter om, at tidligere FCM-træner Brian Priske skulle være på blokken. Det kan du høre mere om i videoen øverst i artiklen, hvor Ekstra Bladets Klaus Egelund uddyber.
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="da" dir="ltr">Andreas Alm føler sig ikke presset på cheftrænerposten i OB👀 Se hele det store interview med Alm på discovery+!<br><br>Du kan se OB-AGF fra søndag fra kl. 17 på 6’eren og uden afbrydelser på discovery+📺 <a href="https://t.co/RGJPQl5t5i">pic.twitter.com/RGJPQl5t5i</a></p>&mdash; discovery+ sport 🇩🇰 (@dplus_sportDK) <a href="https://twitter.com/dplus_sportDK/status/1555977086237646849?ref_src=twsrc%5Etfw">August 6, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce