Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Vejle henter Sten Grytebust på lejeaftale frem til vinter

Lauge Germundsson

Opdateret 31/08/2021 og 22:17 GMT+2

Den norske FCK-keeper Sten Grytebust skal vogte Nørreskovens bur i resten af efterårssæsonen, skriver Vejle Boldklub på deres hjemmeside.

gryte

Foto: Eurosport

Sten Grytebust skal ikke længere krydse kridtstregen for københavnerne i 2021. Den rutinerede norske keeper er nemlig blevet hentet af Vejle Boldklub på en lejeaftale, der strækker sig frem til nytårsskiftet.
Med lejeaftalen tilslutter Grytebust tilslutter sig en vejlensisk målmandstrup, der i forvejen er stærkt bemandet. Alexander Brunst, Alexey Chernov og Tobias Haahr Jakobsen deltager allerede i kapløbet om at blive Vejles førstevalg som målvogter.
picture

Grytebust efter comeback: Det har været hårdt til tider – har aldrig ville skifte klub

Men en øget konkurrence på keeperbænken har netop været målsætningen med tilgangen af den 31-årige norske landsholdskeeper, siger teknisk chef Johan Sandahl til Vejle BK’s hjemmeside.
”Vi har nogle stærke målmænd i vores trup, men konkurrencesituationen på målmandsposten er altid meget vigtig, og vi mener, at Sten kan byde sig til og skabe et endnu mere kompetitivt miljø her i Vejle Boldklub med sine klare kvaliteter og flotte meritter fra dansk og international fodbold. Sten Grytebust har den rette mentalitet, meget erfaring og er en stærk tilføjelse til truppen. På vegne af klubben ønsker jeg Sten velkommen i Nørreskoven og ser frem til vores samarbejde,” fortæller Sandahl.
Anderledes er det for hovedstadsklubben, der med udlejningen af Grytebust indfrier ambitionen om at tynde ud i deres antal keepere.
”Vi har et rigtigt stærkt keeperteam, men vi har også haft én for mange rent numerisk, så derfor giver det god mening for os, at Sten spiller efteråret for Vejle, hvor han har bedre muligheder for spilletid. Vi ønsker ham held og lykke i VB, siger Peter Christiansen,” udtaler sportsdirektør Peter ’PC’ Christiansen til FCK’s hjemmeside.
Nordmanden har kontrakt til udgangen af 2022 og har i sine 24 optrædener for københavnerne formået at holde rent bur tre gange.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce