Vi var vidne til et drama uden lige, da FC København søndag udlignede AGF’s føring til 3-3 sent i dommer Jørgen Burchardts overtid.
Lidt for sent, hvis man spørger i AGF-lejren. Efter kampen rettede både cheftræner David Nielsen og adm. direktør Jacob Nielsen nemlig en kritik af længden på tillægstiden.
- Jeg kan ikke se, hvorfor der er lagt seks minutter til. Og jeg kan heller ikke se, hvorfor vi skal spille syv minutter. Der må man bare sige, at FC København er dygtige til at få dommerne over på deres side, sagde AGF-direktøren til discovery+ efter kampen.
3F Superliga
PC vurderer: Sit største røverkøb indtil nu
I GÅR PÅ 11:26
Også David Nielsen bemærkede efter kampen, at dommeren havde lagt for meget tid til.
- Jeg er forundret over, at han finder seks minutter. Det er jeg meget forundret over, sagde AGF-træneren til discovery+.
Eurosport har set nærmere på spilstoppene i 2. halvleg og lagt tiden fra spilstoppene sammen. Her viser uret lige godt syv minutter – altså flere, end dommer Jørgen Burchardt fandt.
Du kan se alle spilstoppene fra 2. halvleg i videoen nedenfor.

Syv minutters spilstop i 2. halvleg i Parken

I fodboldlovens §7 fremgår det, at dommeren skal kompensere for al tid, som mistes på grund af hændelser som udskiftninger, skader, tildeling af kort, tidsudtrækning og VAR-reviews. Det er netop hændelser som disse, som Eurosport har lagt sammen til mere end syv minutter i 2. halvleg.
Dertil kommer også spilstop på godt halvandet minut i dommerens tillægstid.
Kritikken af tillægstiden var dog ikke den eneste, der kom fra AGF-lejren.
Adm. direktør Jacob Nielsen anklagede FC København for at manipulere med dommerne. En anklage, som AGF-direktøreren mandag beklagede.
Hør Jacob Nielsens anklager i videoen nedenfor.

”De manipulerer med dommerne – det er, hvad man kan forvente herinde” – Jacob Nielsen

3F Superliga
Gense: Snu Mortensen sikrede AGF-sejr på Heden
09/04/2021 PÅ 07:55
3F Superliga
PC: Forventer mere af Bundu
09/04/2021 PÅ 07:45