Af Mette Cornelius
Spekulationerne om Peter Christiansens medvirken til at få den tidligere AGF-assistent Ruben Selles til FCK, er taget ud af den blå luft, hvis man spørger den nye sportsdirektør hos københavnerne.
”Det som folk ikke ved, det er, at både Ståle og Frederik Leth (tidl teknisk direktør i FCK) har været i kontakt med Ruben Selles, da han havde bekendtgjort, at han ikke ville fortsætte i AGF. Så det er jo noget, der har været undervejs, og han har stået på en liste i længere tid,” siger Peter Christiansen i discovery+-programmet Købmændenes Klub.
3F Superliga
PC vurderer: Sit største røverkøb indtil nu
I GÅR PÅ 11:26

PC: Ståle ville have Ruben Selles

Og PC, som sportsdirektøren kaldes i det daglige, føler sig ikke sikker på, at han selv ville have hentet Ruben Selles til FCK, hvis han havde siddet med tøjlerne, da den beslutning blev truffet kort før årsskiftet.
”Det ved jeg faktisk ikke. Nogle af de beslutninger, der er truffet, ville jeg jo ønske, jeg kunne gøre selv, for det gælder jo om at sætte tingene rigtigt sammen. Men nu er han der, og jeg synes, at han er rigtigt dygtig.”
”Jeg er sikker på, at den dynamik, han kan tilføre og hans syn på tingene er godt for Jes, så jeg ku sagtens have fundet på det også, men jeg tror, at hvis man havde siddet i det og selv skulle vælge, så kunne det godt være, at det var endt et andet sted, men jeg synes, han er dygtig, og jeg synes, det er godt klaret af William (Kvist).”
Du kan se hele afsnittet af Købmændenes Klub med FCKs nye sportsdirektør Peter Christiansen på discovery+ eller høre den som podcast hos din podcast-udbyder.
3F Superliga
Gense: Snu Mortensen sikrede AGF-sejr på Heden
09/04/2021 PÅ 07:55
3F Superliga
PC: Forventer mere af Bundu
09/04/2021 PÅ 07:45