Af Mette Cornelius
Spekulationerne om Peter Christiansens medvirken til at få den tidligere AGF-assistent Ruben Selles til FCK, er taget ud af den blå luft, hvis man spørger den nye sportsdirektør hos københavnerne.
”Det som folk ikke ved, det er, at både Ståle og Frederik Leth (tidl teknisk direktør i FCK) har været i kontakt med Ruben Selles, da han havde bekendtgjort, at han ikke ville fortsætte i AGF. Så det er jo noget, der har været undervejs, og han har stået på en liste i længere tid,” siger Peter Christiansen i discovery+-programmet Købmændenes Klub.
3F Superliga
Highlights: FC København måtte nøjes med en tredjeplads efter nederlag i Randers
24/05/2021 PÅ 17:45

PC: Ståle ville have Ruben Selles

Og PC, som sportsdirektøren kaldes i det daglige, føler sig ikke sikker på, at han selv ville have hentet Ruben Selles til FCK, hvis han havde siddet med tøjlerne, da den beslutning blev truffet kort før årsskiftet.
”Det ved jeg faktisk ikke. Nogle af de beslutninger, der er truffet, ville jeg jo ønske, jeg kunne gøre selv, for det gælder jo om at sætte tingene rigtigt sammen. Men nu er han der, og jeg synes, at han er rigtigt dygtig.”
”Jeg er sikker på, at den dynamik, han kan tilføre og hans syn på tingene er godt for Jes, så jeg ku sagtens have fundet på det også, men jeg tror, at hvis man havde siddet i det og selv skulle vælge, så kunne det godt være, at det var endt et andet sted, men jeg synes, han er dygtig, og jeg synes, det er godt klaret af William (Kvist).”
Du kan se hele afsnittet af Købmændenes Klub med FCKs nye sportsdirektør Peter Christiansen på discovery+ eller høre den som podcast hos din podcast-udbyder.
3F Superliga
Uforstående Sviatchenko om Wind-straffespark: ”Han river helt vildt jo – hvad skal han gøre?”
21/05/2021 PÅ 17:48
3F Superliga
Zanka usikker på FCK-fremtid: Der skal tre til tango
20/05/2021 PÅ 08:35