Af Mette Cornelius
Peter ”PC” Christiansen har været ret klar i mælet efter sin tiltrædelse i FC København, men han er knapt så skråsikker i sin retorik, når talen falder på den tidligere AGF-stjerne Mustapha Bundu og matchet med et halvt års leje i FC København.
”Nej, altså, ja, øh…” lyder den umiddelbare reaktion på, om han ville have hentet Bundu, hvis det havde været op til ham.
3F Superliga
”Han var røv og nøgler til træning” – Dame N’Doye fik særbehandling af Ståle og holdkammeraterne
20 TIMER SIDEN

PC: Forventer mere af Bundu

For Peter Christiansen vidste, at offensivspilleren havde udfordringer i Belgien, og at det nok ikke var den skarpeste version af ham, man kunne leje i januar måned.
”Jeg kan godt se, hvad han måske kunne tilføre, men jeg ved også, at han havde en svær tid i Belgien. Jeg blev også ringet op, mens jeg var i AGF af Anderlechts sportsdirektør, som gerne ville have et tip til, hvordan man fik Bundu til at præstere, så jeg vidste godt, at han havde udfordringer dernede, så hvor rusten han var, var ikke op til mig at vurdere på det tidspunkt.”
Sportsdirektøren kender Bundu særdeles godt fra deres fælles AGF-fortid, og han er ikke tilfreds med det, han har set fra ham i FCK-trøjen indtil nu.
”Jeg synes jo, han har mere at gå på, også når jeg ser ham komme ind i går (FCK-Randers-kampen søndag aften, red.). Ham forventer jeg da meget mere af, end det han har vist.”
Mustapha Bundus lejemål i FC København udløber, når mesterskabsspillets sidste 9 kampe er spillet.
Du kan se hele afsnittet med Peter Christiansen i Købmændenes Klub på discovery+ eller høre det som podcast hos din podcast-udbyder.
3F Superliga
PC svarer igen på Bjellands kritik: En lille smule uanstændigt
21 TIMER SIDEN
3F Superliga
Brentford skambød på Jonas Wind – ”Svarer til, at jeg bød 1 million euro for Evander”
21 TIMER SIDEN