Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

PC: Forventer mere af Bundu

Eurosport
AfEurosport

Opdateret 09/04/2021 og 09:47 GMT+2

Da den tidligere AGF-stjerne Mustapha Bundu blev præsenteret i FCK på en låneaftale i januar, lignede det en signing, der faldt i Peter Christiansens smag, men den kommende sportsdirektør i FC København vidste, at Bundu kæmpede med tingene i Anderlecht.

Sportsdirektøren kender Bundu særdeles godt fra deres fælles AGF-fortid, og han er ikke tilfreds med det, han har set fra ham i FCK-trøjen indtil nu.

Foto: Eurosport

Af Mette Cornelius
Peter ”PC” Christiansen har været ret klar i mælet efter sin tiltrædelse i FC København, men han er knapt så skråsikker i sin retorik, når talen falder på den tidligere AGF-stjerne Mustapha Bundu og matchet med et halvt års leje i FC København.
”Nej, altså, ja, øh…” lyder den umiddelbare reaktion på, om han ville have hentet Bundu, hvis det havde været op til ham.
picture

PC: Forventer mere af Bundu

For Peter Christiansen vidste, at offensivspilleren havde udfordringer i Belgien, og at det nok ikke var den skarpeste version af ham, man kunne leje i januar måned.
”Jeg kan godt se, hvad han måske kunne tilføre, men jeg ved også, at han havde en svær tid i Belgien. Jeg blev også ringet op, mens jeg var i AGF af Anderlechts sportsdirektør, som gerne ville have et tip til, hvordan man fik Bundu til at præstere, så jeg vidste godt, at han havde udfordringer dernede, så hvor rusten han var, var ikke op til mig at vurdere på det tidspunkt.”
Sportsdirektøren kender Bundu særdeles godt fra deres fælles AGF-fortid, og han er ikke tilfreds med det, han har set fra ham i FCK-trøjen indtil nu.
”Jeg synes jo, han har mere at gå på, også når jeg ser ham komme ind i går (FCK-Randers-kampen søndag aften, red.). Ham forventer jeg da meget mere af, end det han har vist.”
Mustapha Bundus lejemål i FC København udløber, når mesterskabsspillets sidste 9 kampe er spillet.
Du kan se hele afsnittet med Peter Christiansen i Købmændenes Klub på discovery+ eller høre det som podcast hos din podcast-udbyder.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce