Af Mette Cornelius
Jacob Nielsen og Peter Christiansen har gennem mange år været et makkerpar i dansk fodbold. Derfor var det en svær besked at overbringe Jacob Nielsen, da Peter Christiansen havde takket ja til jobbet som sportsdirektør i FCK.
”Jeg har jo en lang historie med Jacob, og vi har arbejdet sammen rigtigt længe, så det var da også en ting i min beslutningsproces, hvor det var noget, der fyldte noget, og hvor jeg synes, at det var ham, der gav mig chancen i Randers. Så i det øjeblik jeg traf beslutningen, ville jeg også have, at han fik besked, og derfor fik han besked den morgen, som han fik besked.”
3F Superliga
Highlights: FC København måtte nøjes med en tredjeplads efter nederlag i Randers
24/05/2021 PÅ 17:45

PC fortryder måden han sagde op i AGF på

Men AGF-direktøren havde en travl morgen, og derfor blev den drastiske besked fra Peter Christiansen givet i hast.
”I og med at jeg besluttede, at nu havde jeg truffet en beslutning, så blev det dén morgen, og det var jo ikke optimalt i og med, at man også skal respektere folks kalender, så det var for kort, og det var for hurtigt ind i et lokale osv, og hvis vi kigger tilbage, kunne jeg have gjort det bedre.”
”Fortryder du måden du gjorde det på?”
”Ja.”
”Blev Jacob sur?”
”Ja, det var ikke den skønneste situation lige der. Jeg ved ikke, om jeg synes, han blev sur, men det er klart, at når man kender hinanden, kan man jo godt se, når det gør ondt på dem, man er tæt på, og jeg tror måske mere, at det var…ja, det var sådan et spændingsfelt, vi stod i der.”
”Du ville ønske, at modtagelsen af din opsigelse havde været anderledes?”
”Nej, for jeg synes egentlig efterfølgende ude hos Lars Fournais, den snak vi havde, var egentlig respektfuld i begge retninger, så nej.”
Hele afsnittet af Købmændenes Klub med Peter ”PC” Christiansen kan ses på discovery+ eller høres som podcast hos din podcast-udbyder.
3F Superliga
Uforstående Sviatchenko om Wind-straffespark: ”Han river helt vildt jo – hvad skal han gøre?”
21/05/2021 PÅ 17:48
3F Superliga
Zanka usikker på FCK-fremtid: Der skal tre til tango
20/05/2021 PÅ 08:35