Siden Carit Falch tog over for Christian Nielsen, har han i dén grad gjort sig bemærket - og mest for det positive i rollen som chef træner for Lyngby BK.
Den tid er dog slut nu, for han er netop købt ud af sin kontrakt med Lyngby, for i stede at rykke mod vestligere himmelstrøg. Carit Falch har skrevet under på en to-årig aftale med sidste års Superliga-oprykkere fra Vejle Boldklub, som den kommende sæson fortsætter i Danmarks bedste liga.
Om købet af Falch udtaler teknisk chef i Vejle, Johan Sandahl på klubbens hjemmeside:
3F Superliga
Highlights: Sexet Sabbi-kasse sikrede OB en hårdt tilkæmpet sejr i Lyngby
20/05/2021 PÅ 18:45
- Vejle Boldklub har gennem sin nye rejse excelleret ved at finde trænere, der kunne flytte klubben fra, hvor den er til, hvor vi ønsker, den skal hen. På denne del af vores rejse får vi en træner, der kender Superligaen, og som har vist, at han kan skabe resultater – Lyngby sluttede pointmæssigt stærkt, bedømt på tiden efter Carit Falch tiltrådte. Samtidig kan han bringe talenterne i spil tidligere, og det har altid været Vejle Boldklubs DNA, fortæller Johan Sandahl.
Carit Falch selv glæder sig også til at blive en del af den traditionsrige klub i Nørreskoven:
– Vejle Boldklub er en traditionsklub, der de senere år virkelig har hævet overliggeren for de muligheder, som klubben har kunnet række ud efter. Jeg er glad for, og stolt over, at komme til Nørreskoven, og jeg ser Vejle Boldklub og jeg selv som et rigtig godt match. Klubbens ejere, både Andrew og Klaus, har bidraget til et Vejle Boldklub, der bygger på klubbens traditionelle værdier, men som også har skabt et ”nyt” VB, som jeg glæder mig til at være med til at udvikle på, lyder det fra Carit Falch på Vejle Boldklubs hjemmeside.
3F Superliga
Highlights: AaB tog sejr over Vejle efter masser af dramatik og to røde kort
19/05/2021 PÅ 19:15
3F Superliga
Faghir om udlandseventyr: Jeg føler mig klar, men det kræver at både Vejle og jeg bliver enige
14/05/2021 PÅ 19:51