Vejle har mandag aftalen præsenteret en ny angriber til klubben: Den 24-årige russer German Onugkha kommer på en lejeaftale fra Krasnodar - men med forkøbsret, så de altså har mulighed for at købe den nye angriber før alle andre.
Det betyder, at Wahid Faghir kan forvente selskab af den nye mand, og måske kan oprustningen være med til at forbedre Vejles offensiv.
- German er en spiller, der besidder de stærke og åbenlyse kvaliteter, vi ønsker og har brug for til holdet. Han er fysisk stærk, kender vejen til målet og har en teknisk kvalitet i sit spil og i sine afslutninger med begge ben, fortæller teknisk chef, Jacob Krüger, i en pressemeddelelse.
3F Superliga
Officielt: Carit Falch er fortid i Lyngby – Ny cheftræner i Vejle
08/06/2021 PÅ 08:23
Og den nye mand på holdet, glæder sig også til at prøve kræfter i den danske liga
- Jeg kommer til en ambitiøs klub, der har gjort sig umage for, at jeg skulle vælge dem og den bedste danske liga. Selv om jeg havde andre muligheder, kæmpede Vejle for mig, og forløbet har vist mig, at Vejle Boldklub har en klar plan for både forstærkninger og for at sikre sig eksistensen i 3F Superligaen. Det viser en velorganiseret klub. Jeg skal score mål og hjælpe holdet til gode resultater, og det er afgørende for mig at kunne bidrage til holdet, fortæller German Onugkha i samme pressemedelse.
3F Superliga
Highlights: AaB tog sejr over Vejle efter masser af dramatik og to røde kort
19/05/2021 PÅ 19:15
3F Superliga
Faghir om udlandseventyr: Jeg føler mig klar, men det kræver at både Vejle og jeg bliver enige
14/05/2021 PÅ 19:51