Niels Frederiksen har fået sin fremtid på plads. Han har nemlig fået forlænget sin kontrakt med Brøndby, så den nu løber frem til sommeren 2023. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Brøndby-trænerens kontrakt stod ellers til at udløbe denne sommer, og det ser derfor ud til, at den tidligere U21-landstræner er blevet belønnet for den gode sæson, som Brøndby har gang i, hvor mandskabet har overvintret på 2. pladsen i 3F Superligaen.

I forbindelse med forlængelsen udtaler Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, til Brøndbys hjemmeside, at klubben siden sommeren 2019 blandt andet har formået at integrere egenudviklede spillere i superligatruppen i langt højere grad. Og det skal Niels Frederiksen have ros for:

- I den sammenhæng skal Niels og hans team roses for at have ført strategien ud i livet på banen og tilmed skabt en positiv resultatudvikling. Vi er derfor glade for, at vi er blevet enige med Niels om en forlængelse af kontrakten, og vi kan fortsætte det gode samarbejde foreløbigt frem til sommeren 2023, siger Carsten V. Jensen til Brøndbys hjemmeside.

90 minutter med Niels Frederiksen – fra ro til det røde feltNiels Frederiksen selv er glad for forlængelsen:

- Jeg føler mig rigtig godt tilpas i Brøndby IF. Jeg oplever en klub, hvor der bliver trukket i samme retning fra alle, og det gør, at vi på relativ kort tid har kunnet flytte os både på og udenfor banen. Vi har en fantastisk stab og et rigtig spændende hold med nogle dygtige spillere, som vi udvikler på hver eneste dag. Så det eneste jeg savner i dag, er at vi kan få fans tilbage på stadion, siger Niels Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Niels Frederiksen tiltrådte som cheftræner for Brøndby i sommeren 2019.
3F Superliga
”FCM kan lægge 20% på, det er jeg ikke sikker på, at Brøndby kan” – Bischoff om mesterskabsduellen
33 MINUTTER SIDEN
3F Superliga
Grabara hentyder til dommer-kritik i tweet: Vi spiller 11 mod 12
EN TIME SIDEN
3F Superliga
Folk kaldte Sisto skør: ”Jeg var villig til at gøre alt for at finde mig selv”
3 TIMER SIDEN