Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Kudus takkede nej til Premier League

Lauge Germundsson

Opdateret 18/02/2021 og 11:57 GMT+1

Mohammed Kudus blev i sommer solgt til storklubben Ajax, men det ghanesiske stortalent kunne være skiftet til endnu større adresser. Det fortæller bestyrelsesformand Jan Laursen i discovery+-programmet Købmændenes Klub.

Kudus takkede nej til Premier League

Foto: Eurosport

”Kudus er en top top spiller, som kunne gå til rigtigt mange klubber, Premier League var også på banen,” fortæller den nyudnævnte bestyrelsesformand.
”Han kunne godt være røget i januar allerede for et år siden, men der var han fuldstændigt afklaret, han ville ikke afsted på trods af, der var nogle meget interessante klubber.”
Men FC Nordsjælland og offensivspilleren måtte takke pænt nej til flere bejlere af i løbet af vinterens transfervindue for et år siden.
”Det er min erfaring, at man så skal lade være at gå ind i forhandlinger, så vi sagde pænt nej tak til dem. Der var blandt andet en belgisk topklub, der bare dukkede op nede i receptionen og sagde, vi skal ud og have en frokost nu og virkelig prøvede.”
For Mohammed Kudus havde lagt en plan oppe i hovedet, og den holdt han og FCN fast i trods fristelserne.
”Nogle af de vestafrikanske spillere er meget afklarede omkring, hvad de vil, og hvad de ikke vil. De har været vant til at klare mange ting, også fra en tidlig alder, så Kudus er ikke en, hvor du siger, nu tager du lige til Everton eller til Lyon. Han ville tale med trænere og sportsdirektører, og den proces skulle Ajax også igennem,” fortæller Jan Laursen.
Du kan se hele afsnittet af Købmændenes Klub på discovery+ eller høre podcasten, hvor Jan Laursen blandt andet løfter sløret for et meget vigtigt spillersalg, hvor han selv blev lidt starstruck undervejs.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce