”Der kunne have været et historisk salg i det her vindue med en af vores spillere. Kamaldeen kunne have været et supersalg,” siger Jan Laursen, da han skal svare på, hvem det næste supersalg i FC Nordsjælland bliver.
Men den hurtige kantspiller takkede nej til muligheden for et storsalg i januar, og derfor er han stadig at finde i den danske Superliga.
”Han var afklaret omkring, at han ville vente og synes, at han har mere at lære, og det er også fedt at have med spillere at gøre, der er afklarede og kan se, at de har mere at give til den klub, de er i,” fortæller Jan Laursen.
3F Superliga
Highlights: Brøndby er dansk mester efter 2-0 mod underpræsterende FCN-mandskab
24/05/2021 PÅ 17:45

Købmændenes Klub: Tæt på historisk salg af Kamaldeen & nervepirrende transfervinduer med Jan Laursen

”Når du siger historisk salg, tænker jeg, at I har alligevel solgt Emre Mor til Dortmund for 90 mio, så det må være mere end det?” spørger studievært Mette Cornelius.
”Nu kan jeg jo ikke gå ind i specifikke tal og så videre, men det er egentlig ligegyldigt, når spillere er afklaret. Og vi har et klart princip om, at vi ikke kommer til at presse spillerne ud i noget, men selvfølgelig skal de vide det, hvis der er en god mulighed.”
”Men du har store forventninger til det transfervindue, der kommer?”
”Ja, men jeg tror, der kommer til at ske mange ting, men som fodboldverden er lige nu, så tager man en uge ad gangen eller en dag ad gangen, også i forhold til de baner, vi render ind i nu, og der er også en del klubber, der lider.”

Kom tæt på Kamaldeen: Selvtilliden, potentialet og ”den nye Neymar”

Se hele afsnittet af Købmændenes Klub med Jan Laursen på discovery+ eller hør det som podcast – FCNs bestyrelsesformand udpeger blandt andet sit ”supersalg” og fortæller om røverkøbet, der først faldt på plads minutter inden tranfervinduets lukning.
3F Superliga
Highlights: FC Nordsjælland besejrede den danske pokalmestre fra Randers efter vild start
19/05/2021 PÅ 18:10
3F Superliga
Lynhurtigt svar fra FC Nordsjælland: Kofod med frisparksperle til 2-1
19/05/2021 PÅ 16:36