Den rutinerede FC Midtjylland-keeper, Jesper Hansen, skal fremover vogte bur i Aarhus. Torsdag annoncerede AGF på deres hjemmeside, at den 36-årige målmand skifter fra FC Midtjylland til Aarhus-klubben på en to-årig kontrakt.
- Som vi siger, hvor jeg kommer fra; Det er en top top keeper vi får til AGF i Jesper Hansen og vi er rigtig glade for, at det er lykkes at lave en aftale med spilleren selv og med hans tidligere klub, FC Midtjylland om en transfer, så vi kan tilknytte Jesper til truppen nu, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye, der tilføjer:
- Jesper Hansen sætter en høj standard for sig selv og for sine holdkammerater, og det kommer han også til at gøre her i AGF, hvor han kommer med en stærk kultur og en stor erfaring, som vi får stor glæde af. Jesper har også en stærk vindermentalitet og en seriøsitet om sit fag, der passer perfekt ind i vores værdier, og vi tror, han kan blive en inspiration for - ikke bare resten af målmandsgruppen, men for hele vores trup, siger Stig Inge Bjørnebye til AGF's hjemmeside.
3F Superliga
Field goal? SønderjyskEs Emil Holm brager bolden ud af stadion
27/07/2021 PÅ 09:44
Hansen kom til FC Midtjylland i 2017 og nåede at vinde ét mesterskab og to pokaltitler med klubben.
3F Superliga
Jess Thorup klar i mælet efter Silkeborg-skuffelse: Lige nu er vores resultater ikke til en skid
25/07/2021 PÅ 19:44
3F Superliga
Highlights: Viborg leverede stor fight og fik point med fra Brøndby Stadion
25/07/2021 PÅ 18:37