Efter hver runde i 3F Superligaen har Eurosports eksperter i Superligaen bestående af Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Thomas Gravesen, Flemming Povlsen og Morten Bruun rangeret, hvilke fem spillere, der var de bedste i rækken i øjeblikket.
Nu har eksperterne givet deres vurdering af de fem bedste spillere i foråret. Og her løber Jonas Wind med titlten som forårets bedste spiller foran hele tre Brøndby-profiler.
Nr. 1 Jonas Wind
3F Superliga
Brøndby henter tidligere Lyngby-målmand
19/06/2021 PÅ 11:51
Nr. 2 Andreas Maxsø
Nr. 3 Jesper Lindstrøm
Nr. 4 Alexander Scholz
Nr. 5 Mikael Uhre
På trods af en FCK-sæson der med stor sandsynlighed ender med bronze og Conference League-kvalifikation har Jonas Wind udmærket sig som ligaens bedste spiller i foråret.
Den unge FCK-angriber er før sidste spillerunde noteret for 15 mål og otte assists og har derudover vist sig flot frem i en mere tilbageholdende rolle på Jess Thorups FCK-mandskab.

100 millioner for Jonas Wind er ikke nok for ’PC’: Vi skal have meget mere!

I haserne på Jonas Wind sidder Brøndby-anfører Andreas Maxsø. Maxsø har spillet et flot forår, senest demonsteret i Århus, hvor Brøndby-defensiven holdte et AGF-mandskab i overtal fra scoringer. Ifølge Eurosport-eksperterne har Maxsø været den bedste forsvarsspiller i foråret.
Maxsø er langt fra den eneste Brøndby-spiller, som eksperterne har fundet plads til. Næste i rækken er unge Jesper Lindstrøm, som ligeledes har spillet et flot forår.
Lindstrøms sidste aktion i sæsonen var en grim stempling på Rasmus Falk – hvilket resulterede i en tidlig badebillet i et intenst derby. Forinden har Lindstrøm dog leveret hele ti mål og ti assists i sæsonen.
Guld-aspiranterne fra FC Midtjylland er også repræsenteret på listen i form af forsvarsgeneral Alexander Scholz. Scholz har sammen med Sviatchenko udgjort en solid defensiv i foråret, og har derudover været usvigeligt sikker som FC Midtjyllands foretrukne fra 11 meter-pletten. Det indbringer titlen som forårets fjerde bedste spiller.
Superligaens suveræne topscorer Mikael Uhre er svær at komme uden om og indtager listens yderste mandat. Hele 19 scoringer er det blevet til før sidste spillerunde og seks gange har Uhre haft næst sidste fod på en Brøndby-scoring.

Genoplev dramaet i Århus: Fyldigt sammendrag af AGF-Brøndby

Er du enig med eksperterne? Du kan stemme på den spiller du synes har været forårets bedste nedenfor.
HVEM ER FORÅRETS SPILLER I SUPERLIGAEN?
På mandag skal guldet afgøres. Vi varmer op til den sidste spillerunde fra klokken 12 på discovery+ og Canal 9. Du kan se om FC Midtjylland lykkes med at stjæle guldet fra Brøndby samme sted klokken 17 og se kampen mellem Vejle og Lyngby på discovery+ og Eurosport 2 klokken 14.
3F Superliga
Jesper Hansen skifter til AGF på to-årig kontrakt
17/06/2021 PÅ 09:30
3F Superliga
Alexander Zorniger skabte en revolution i Superligaen: Jeg havde de rigtige spillere og struktur
10/06/2021 PÅ 12:28