Efter hver runde i 3F Superligaen vil Eurosports eksperter i Superligaen bestående af Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Thomas Gravesen, Flemming Povlsen og Morten Bruun rangere, hvilke fem spillere, der er de bedste i rækken er lige nu.
Eksperternes samlede powerranking giver dermed et øjebliksbillede af de fem skarpeste spillere i Superligaen. Spillerne er vurderet på baggrund af deres form i de seneste runder.
I de to seneste runder har FCM-duoen bestående af Alexander Scholz og Erik Sviatchenko været i høj kurs hos eksperterne, men efter 3-2-nederlaget mandag aften i Farum må de to FCM-spillere vige pladsen for Brøndby-profilerne Mikael Uhre og Jesper Lindstrøm.
3F Superliga
Mensah og Brøndby er sultne: FCM skal kollapse eller tabe point
6 TIMER SIDEN
Jonas Wind er tilbage blandt Superligaens fem bedste spillere og erstatter Mathias Hebo Rasmussen.
Nr. 1 - Kamaldeen Sulemana
Nr. 2 - Andreas Maxsø
Nr. 3 - Mikael Uhre
Nr. 4 - Jesper Lindstrøm
Nr. 5 - Jonas Wind
FC Nordsjælland har været i forrygende form i mesterskabsspillet og særligt Kamaldeen Sulemana er trådt i karakter for Flemming Pedersens mandskab.

Highlights: Supersubben Adingra forhindrede midtjysk guldforspring i intenst femmålsopgør

Offensiv-spilleren havde en stor andel i Nordsjællands sejr over FCM mandag aften og fortsatte sin fine målform med en straffesparksscoring. Selvom unge Kamaldeen også smed et straffespark på overliggeren har Eurosports eksperter vurderet, at Kamaldeen fortsat er 3F Superligaens bedste spiller lige nu.
I haserne på Kamaldeen finder vi Brøndby-anfører Andreas Maxsø. Brøndby hentede andet clean sheet i træk i weekenden mod Randers FC og Maxsø har desuden vist fine takter i det opbyggende spil.
Den næste i en trio af Brøndby-profiler er Superliga-topscorer, Mikael Uhre. Brøndby-angriberen scorede igen i weekenden og er nu to scoringer foran Patrick Mortensen på 2. pladsen – endda med seks assists også. For det kvitterer eksperteren med en plads på den tredje øverste skammel.
Jesper Lindstrøm gør Uhre og Maxsø selskab i en Brøndby-tung udgave af powerrankingen. En knæskade har fyldt meget i den seneste uge, men Lindstrøm fortalte i søndags, at han spiller sæsonen færdig før han bliver opereret.

”Så længe jeg ikke har alt for ondt, kan jeg fortsætte” – Lindstrøm kommenterer på knæproblemer

Mod Randers FC lagde ’Jobbe’ op til Mikael Uhres mål og er nu på ni assists i sæonen – flest af alle i 3F Superligaen.
Til sidst gør Jonas Wind comeback på powerrankingen. Wind har i mange uger toppet listen, men med FC Københavns svingende form har angriberen været fraværende de seneste runder.
Med en scoring og en sejr i Århus er Wind dog tilbage blandt det fine selskab som én af 3F Superligaens fem bedste spillere lige nu.
Er du enig med eksperterne, eller har de overset en spiller? Giv din mening til kende i afstemningen nedenfor.
HVEM ER DEN BEDSTE SPILLER I 3F SUPERLIGAEN LIGE NU?
Efter en 2-0-sejr hjemme foran fans på Brøndby Stadion skal de gule fra Vestegnen til Randers i det omvendte opgør. Se kampen med optakt fra klokken 15 på discovery+ og Canal 9.
I Haderslev skal SønderjyskE og OB finde ud af hvem der skal jagte europæisk adgang og hvem der fortsat skal se sig over skulderen i 3F Superligaens nedrykningsdrama. Se med fra klokken 13 på Eurosport 2 og discovery+.
3F Superliga
Sviatchenko ikke i tvivl efter nederlag: Det røde kort er afgørende
6 TIMER SIDEN
3F Superliga
Priske frygter ikke gummiben: Jeg føler vi har et fantastisk fodboldhold
6 TIMER SIDEN