Efter hver runde i 3F Superligaen vil Eurosports eksperter i Superligaen bestående af Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Thomas Gravesen, Flemming Povlsen og Morten Bruun rangere, hvilke fem spillere, der er de bedste i rækken er lige nu.
Eksperternes samlede powerranking giver dermed et øjebliksbillede af de fem skarpeste spillere i Superligaen. Spillerne er vurderet på baggrund af deres form i de seneste runder.
Efter weekendens kampe ser powerrankingen således ud:
3F Superliga
Jesper Hansen skifter til AGF på to-årig kontrakt
I GÅR PÅ 09:30
1. Jonas Wind
2. Andreas Maxsø
3. Patrick Mortensen
4. Jesper Lindstrøm
5. Sebastian Hausner
For tredje powerranking i træk er Jonas Wind øverst. Det blev til to scoringer i søndagens opgør mod AGF – en flot åbningssscoring med ydersiden og en kølig straffesparks-eksekvering i de døende minutter. Jonas Wind er fortsat den bedste spiller i 3F Superligaen lige nu.

FCK har Winden med sig! Jonas W. bringer FCK foran i Parken med sin tiende sæsonkasse

Andreas Maxsø har ligesom Wind været et fast indslag på eksperternes powerranking de seneste uger og Brøndby-anføreren kravler længere og længere frem på listen. På trods af et spinkelt nederlag på Heden i Herning har Maxsø gjort sig fortjent til titlen som den bedste forsvarsspiller i 3F Superligaen lige nu, ifølge Lars Jacobsen, Thomas Gravesen og de andre eksperter.
Patrick Mortensen har bombet sig ind på 3. pladsen og erstattet Mikael Uhre. AGF-angriberen udviste en skarp målnæse med to scoringer i Parken og scorede også kampen før mod SønderjyskE.

Udligning i Parken! Patrick Mortensen bringer balance i regnskabet på dødbold

På 4. pladsen finder vi Jesper Lindstrøm, der ligesom Wind og Maxsø har været en fast bestanddel af eksperternes foretrukne fem. Nederlaget i Herning har dog betydet, at Brøndby-talentet er faldet til 4. pladsen.
Den sidste plads på eksperternes liste går til AGF’s Sebastian Hausner, som erstatter holdkammeraten Casper Højer fra sidste uge. Hausner spillede en fornem kamp i Parken og hans manglende tilstedeværelse i de døende minutter kunne i den grad mærkes. Hausner fik et vrid i anklen og måtte lade sig udskifte med godt ti minutter igen ved stillingen 3-2 til AGF.
Er du enig med eksperterne? Giv din mening til kende i afstemningen nedenfor.
HVEM ER DEN BEDSTE SPILLER I 3F SUPERLIGAEN LIGE NU?
Allerede onsdag skal Wind og co. i aktion igen når Vejle gæster Parken. Optakt fra klokken 19 på discovery+ og Canal 9.
Torsdag er der afgørende point om top 6 på spil, når SønderjyskE tager imod OB. Du kan se den kamp med optakt fra klokken 17 på discovery+ og Eurosport 2.
3F Superliga
Alexander Zorniger skabte en revolution i Superligaen: Jeg havde de rigtige spillere og struktur
10/06/2021 PÅ 12:28
3F Superliga
Zorniger om at skulle forlade Danmark: Det er nogle stæke følelser, man gennmgår
08/06/2021 PÅ 12:58