Efter hver runde i 3F Superligaen vil Eurosports eksperter i Superligaen bestående af Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Thomas Gravesen, Flemming Povlsen og Morten Bruun rangere, hvilke fem spillere, der er de bedste i rækken er lige nu.
Eksperternes samlede powerranking giver dermed et øjebliksbillede af de fem skarpeste spillere i Superligaen. Spillerne er vurderet på baggrund af deres form i de seneste runder.
Efter weekendens kampe har eksperterne rokeret på samtlige pladser – dog uden at skifte ud i de fem spillere. Jonas Wind ryger efter tre uger på toppen ned på en tredjeplads og erstattes af Andreas Maxsø som 3F Superligaens bedste spiller lige nu:
3F Superliga
Så du det? Grabara tænder af og sparker bolden mod AaB-fans - dommer kvitterer med gult kort
13 TIMER SIDEN
1. Andreas Maxsø
2. Patrick Mortensen
3. Jonas Wind
4. Sebastian Hausner
5. Jesper Lindstrøm
Andreas Maxsø er ny mand øverst på eksperternes skammel. Brøndby-anføreren tog ansvar og eksekverede til 2-0 fra 11 meter-pletten i søndagens dramatiske derby, ligesom han er gået forrest i flere fine defensive Brøndby-præstationer. Maxsø er Superligaens bedste spiller lige nu ifølge vores eksperter.

Se episoderne: VAR-drama i dagens derby mellem Brøndby og FCK

Ligesom Maxsø rykker Patrick Mortensen et skridt op ad listen. Mortensen er i forrygende scoringsform og viste endnu en gang sin målnæse frem, da han tidligt i opgøret mod FC Midtjylland scorede kampens eneste mål.
Jonas Wind må tage til takke med en 3. plads på denne uges powerranking. FCK-angriberen har ligget solidt på førstepladsen flere uger i træk, men med to kampe i træk uden scoringer må Wind vige pladsen.
AGF-forsvaret så nok en gang solidt ud mod FC Midtjylland, hvor unge Sebastian Hausner var med til at holde midtjyderne fra de helt store chancer. Eksperterne kvitterer med 4. plads på powerrankingen.

De hurtigste spillere i Superligaen: Unge Hausner er en del af klubben

Med en sejr over FC København holder Jesper Lindstrøm sig akkurat inde i varmen som en af de fem bedste spillere i Superligaen lige nu. Lindstrøm har været en fast bestanddel af eksperternes foretrukne fem i 2021 og er en vigtig spiller på Superligaens førerhold.
Er du enig med eksperterne? Stem på den spiller, du synes, er den bedste i 3F Superligaen lige nu nedenfor.
HVEM ER DEN BEDSTE SPILLER I 3F SUPERLIGAEN LIGE NU?
På søndag skal Brøndby-profilerne forsøge at forsvare Superligaens førsteplads i Odense, hvor OB og Jakob Michelsen vil kæmpe for at holde liv i deres drøm om top 6. Se kampen med optakt fra klokken 15 på discovery+ og Canal 9.
I Haderslev er der ligeledes vigtige point på spil i jagten på top 6. Her tager SønderjyskE imod Superligaens bundhold fra Horsens. Optakt fra klokken 13 på discovery+ og Eurosport 2.

Morten Bruun giver sit bud på en dansk mester: Mit bud har længe været Brøndby

3F Superliga
Yngste målscorer nogensinde: Roony skriver sig i SL's historiebøger med langskudsdrøn mod AaB
14 TIMER SIDEN
3F Superliga
Highlights: Ungt fænomen satte vild rekord i FCK’s stensikre sejr over AaB
14 TIMER SIDEN