Efter hver runde i 3F Superligaen vil Eurosports eksperter i Superligaen bestående af Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Thomas Gravesen, Flemming Povlsen og Morten Bruun rangere, hvilke fem spillere, der er de bedste i rækken er lige nu.
Eksperternes samlede powerranking giver dermed et øjebliksbillede af de fem skarpeste spillere i Superligaen. Spillerne er vurderet på baggrund af deres form i de seneste runder.
FCM-profilerne Alexander Scholz og Pione Sisto toppede sidste rundes powerranking men er efter nederlaget til Brøndby helt ude – i stedet kommer Mikael Uhre og Allan Sousa med på listen.
3F Superliga
Alexander Zorniger skabte en revolution i Superligaen: Jeg havde de rigtige spillere og struktur
10/06/2021 PÅ 12:28
Nr. 1 - Kamaldeen Sulemana
Nr. 2 - Jens Stage
Nr. 3 - Mikael Uhre
Nr. 4 - Andreas Maxsø
Nr. 5 - Allan Sousa
Kamaldeen Sulemana er tilbage som den bedste spiller i 3F Superligaen lige nu, og timingen for den unge FCN-stjerne kunne ikke være bedre. I mandags brillerede han nemlig foran Ajax’ sportsdirektør, Marc Overmars, som var på lægterne i Farum.
Efter kampen luftede Kamaldeen, at han helst så, at et sommersalg blev en realitet, og at både Ajax, Manchester United og Leverkusen var interesserede. Hør interviewet i videoen nedenfor.

Kamaldeen er klar: Sigter efter at forlade FC Nordsjælland til sommer

Jens Stage var for første gange med på powerrankingen i sidste uge, og i denne uge er han kravlet en plads op som den næst bedste spiller i 3F Superligaen lige nu. To gange passerede Stage Peter Vindahl i FCN-målet i mandags, og derudover gjorde Stage igen en fin figur i arbejdet på den københavnske midtbane.
Ingen liste over de fem bedste spillere i Superligaen uden rækkens topscorer, fristes man til at sige. Mikael Uhre var fraværende seneste runde, men med en scoring og en sejr over FC Midtjylland er Brøndby i den grad en bejler til guldet i 3F Superligaen.
Uhre ligge nu alene med tre scoringer ned til Patrick Mortensen på topscorerlisten.
Brøndbys anfører Andreas Maxsø har sammen med Jonas Wind været den mest gennemgående figur på eksperternes powerranking, og det ændrer en flot sejr over Superligaens førerhold ikke på. Maxsø er den bedste forsvarsspiller i Superligaen lige nu.
På det yderste mandag gør Vejles Allan Sousa debut på powerrankingen. Brasilianeren har spillet en flot sæson og scorede senest to gange i 4-2-sejren over SønderjyskE. Med ti mål og ni assists er offensivspilleren sammen med Mikael Uhre den spiller i 3F Superligaen, som har været involveret i flest scoringer i sæsonen.

Gravesen om Allan Sousa: Han er helt outstanding

Er du enig med eksperterne? Stem på den spiller, du synes er bedst lige nu i afstemningen nedenfor.
HVEM ER DEN BEDSTE SPILLER I 3F SUPERLIGAEN LIGE NU?
Allerede fredag kan du se Superliga-fodbold på vores kanaler igen. Klokken 18 blænder vi op for optakten til Vejle-OB på discovery+ og Eurosport 2, hvor du kan se Allan Sousa i aktion.
På søndag kommer FC Nordsjælland på besøg i Århus til en kamp om den vigtige fjerdeplads, som kan give adgang til europæisk fodbold. Se med fra klokken 17 på discovery+ og Canal 9.
3F Superliga
Zorniger om at skulle forlade Danmark: Det er nogle stæke følelser, man gennmgår
08/06/2021 PÅ 12:58
3F Superliga
Officielt: Carit Falch er fortid i Lyngby – Ny cheftræner i Vejle
08/06/2021 PÅ 08:23