Efter hver runde i 3F Superligaen vil Eurosports eksperter i Superligaen bestående af Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Thomas Gravesen, Flemming Povlsen og Morten Bruun rangere, hvilke fem spillere, der er de bedste i rækken er lige nu.
Eksperternes samlede powerranking giver dermed et øjebliksbillede af de fem skarpeste spillere i Superligaen. Spillerne er vurderet på baggrund af deres form i de seneste runder.
I sidste uge toppede Alexander Scholz listen efterfulgt af makkeren Erik Sviatchenko, men i denne uge må de vige pladsen for Kamaldeen Sulemana.
3F Superliga
Mensah og Brøndby er sultne: FCM skal kollapse eller tabe point
6 TIMER SIDEN
Nr. 1 - Kamaldeen Sulemana
Nr. 2 - Alexander Scholz
Nr. 3 - Erik Sviatchenko
Nr. 4 - Andreas Maxsø
Nr. 5 - Mathias Hebo
FC Nordsjællands stortalent har scoret fire mål i de sidste tre runder og med endnu en fornem præstation i Parken mod FC København har eksperterne gjort plads til Kamaldeen Sulemana på powerrankingens øverste plads.
Du kan se FCN i aktion mod Brøndby onsdag fra klokken 19 på discovery+ og Canal 9.

Der har været dialog i lang tid – Flemming Pedersen om Kamaldeen og Ajax

På de næste to pladser finder vi FC Midtjyllands forsvarsgeneraler, Alexander Scholz og Erik Sviatchenko, som i sidste runde lå nummer et og to.
Siden da har FCM holdt endnu et clean sheet i udebanekampen mod Randers FC, men eksperterne har alligevel vurderet, at FCM-duoen må tage til takke som nummer to og tre i denne uge.
Forsvarskollegerne kan dog bryste sig med titlen som de to bedste forsvarsspillere i Superligaen lige nu.
Og netop det prædikat er de to FCM-stoppere ikke kommet sovende til, for de er skarp forfulgt af Brøndby-kaptajn Andreas Maxsø, som i mange runder har toppet eksperternes powerranking.
Brøndby var i seneste runde bagud to gange mod AGF, men endte med at hive et uafgjort resultat hjem – blandt andet grundet en sikke straffesparksscoring fra netop Maxsø.
På den sidste plads har eksperterne fundet plads til en debutant på powerrankingen. De kongeblå fra Lyngby har været i forrygende form og særligt Mathias Hebo Rasmussen har med sine to mål mod Horsens gjort sig positivt bemærket.
Lyngby har ikke tabt i fire kampe og skal i aften forsøge at tage endnu et vigtigt skridt mod overlevelse i Superligaen, når SønderjyskE gæster Lyngby Stadion. Se med fra klokken 17 på discovery+ og Eurosport 2.
Er du enig med eksperterne? Giv din mening tilkende i afstemningen nedenfor.
HVEM ER DEN BEDSTE SPILLER I 3F SUPERLIGAEN LIGE NU?
3F Superliga
Sviatchenko ikke i tvivl efter nederlag: Det røde kort er afgørende
6 TIMER SIDEN
3F Superliga
Priske frygter ikke gummiben: Jeg føler vi har et fantastisk fodboldhold
6 TIMER SIDEN