Efter hver runde i 3F Superligaen vil Eurosports eksperter i Superligaen bestående af Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Thomas Gravesen, Flemming Povlsen og Morten Bruun rangere, hvilke fem spillere, der er de bedste i rækken er lige nu.
Eksperternes samlede powerranking giver dermed et øjebliksbillede af de fem skarpeste spillere i Superligaen. Spillerne er vurderet på baggrund af deres form i de seneste runder.
Efter en landskampspause rullede bolden atter på de danske stadioner i weekenden, og her har et par nye spillere gjort sig bemærket hos Eurosport-eksperterne.
3F Superliga
Jesper Hansen skifter til AGF på to-årig kontrakt
I GÅR PÅ 09:30
Peter Vindahl Jensen og Erik Sviatchenko debuterer på powerrankingen mens Brøndby-anføreren Andreas Maxsø topper listen – præcis som før landskampspausen.
1. Andreas Maxsø
2. Jonas Wind
3. Erik Sviatchenko
4. Peter Vindahl
5. Mikael Uhre
Andreas Maxsø har i flere runder toppet eksperternes powerranking og det har 1-0-nederlaget i Herning ikke ændret på. Brøndby-forsvaret holdte midtjyderne fra de helt store chancer i opgøret og Maxsø var nok en gang en vigtig brik i Brøndbys opbyggende spil.
På andenpladsen finder vi Jonas Wind, som også har toppet listen i flere runder i foråret. Jess Thorup havde rystet posen til opgøret mod Randers FC hvor særligt FCK-angrebet viste lovende takter. Den unge FCK-angriber fortsatte sin fine landsholdsform med en assist til Wilczek, mens han også spillede Rasmus Falk helt fri ved målet til 2-1.
Jonas Wind er den næst bedste spiller og den bedste angriber i 3F Superligaen lige nu, ifølge vores eksperter.

Highlights: Sprudlende FCK-offensiv fik holdet tilbage på sporet mod Randers

Alexander Scholz åbnede foråret øverst på eksperternes liste, men i denne uge er det forsvarsmakkeren Erik Sviatchenko, som har gjort sig fortjent til en plads blandt 3F Superligaens fem bedste.
FCM vandt den vigtige guldduel mod Brøndby, hvor Sviatchenkos havde et afgørende hoved med i kampens eneste mål. Den tidligere Celtic-stopper dukkede op på bageste stang og headede bolden på tværs til en helt fri Kaba.
På fjerdepladsen finder vi endnu en debutant. Peter Vindahl Jensen har gjort sig positivt bemærket hos Eurosport-eksperterne med flere fine præstationer og kronede det med et clean sheet og sejr over bronze-aspiranterne fra AGF.
Den sidste plads på eksperternes powerranking tilfalder rækkens delte topscorer, Mikael Uhre. Uhre manglede skarpheden på Heden men havde med en halv friløber og et skud på overliggeren nogle af Brøndbys bedste tilbud i kampen.

Selvsikker Uhre: Mit bud på en Superliga topscorer? Det er mig selv

Er du enig med eksperterne? Giv din mening til kende i afstemningen neden for.
HVEM ER DEN BEDSTE SPILLER I 3F SUPERLIGAEN LIGE NU?
På søndag skal Erik Sviatchenko og FC Midtjylland forsvare førstepladsen i Aarhus mod AGF. Se kampen med optakt fra klokken 15 på discovery+ og Canal 9.
I Randers kommer FC Nordsjælland og Peter Vindahl Jensen på besøg til et vigtigt opgør om europæiske pladser i mesterskabsspillet. Se kampen med optakt fra klokken 13 på discovery+ og Eurosport 2.
3F Superliga
Alexander Zorniger skabte en revolution i Superligaen: Jeg havde de rigtige spillere og struktur
10/06/2021 PÅ 12:28
3F Superliga
Zorniger om at skulle forlade Danmark: Det er nogle stæke følelser, man gennmgår
08/06/2021 PÅ 12:58