Efter hver runde i 3F Superligaen vil Eurosports eksperter i Superligaen bestående af Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Thomas Gravesen, Flemming Povlsen og Morten Bruun rangere, hvilke fem spillere, der er de bedste i rækken er lige nu.
Eksperternes samlede powerranking giver dermed et øjebliksbillede af de fem skarpeste spillere i Superligaen. Spillerne er vurderet på baggrund af deres form i de seneste runder.
Efter en uges fravær er Alexander Scholz tilbage på listen – endda som nummer et. Med ham følger holdkammeraten Pione Sisto, som får debut på powerrankingen. Det samme gør Jens Stage.
3F Superliga
Alexander Zorniger skabte en revolution i Superligaen: Jeg havde de rigtige spillere og struktur
10/06/2021 PÅ 12:28
Nr. 1 - Alexander Scholz
Nr. 2 - Pione Sisto
Nr. 3 - Jens Stage
Nr. 4 - Jonas Wind
Nr. 5 – Kamaldeen Sulemana
Mens Brøndby smed point i Randers kom FC Midtjylland tilbage på vindersporet hjemme i Herning mod FC Nordsjælland. Alexander Scholz åbnede scoringen fra 11 meter-pletten i en 3-0-sejr. Med en scoring og et clean sheet kan Alexander Scholz kalde sig 3F Superligaens bedste spiller lige nu.
Efter en længere periode ude af Brian Priskes foretrukne 11 har Pione Sisto igen været at finde i startopstillingen de seneste tre kampe – og i alle tre kampe har Sisto fundet vej til netmaskerne. Tre mål i tre kampe giver en andenplads på powerrankingen og titlen som den bedste offensivspiller i 3F Superligaen lige nu.

Highlights: Midtjylland udnytter Brøndby-nederlag til fulde med sikker sejr over FCN

FCK slog endnu en gang AGF i et dramatisk og underholdende opgør mandag aften. Københavnerne var uden midtbane-profilerne Carlos Zeca og Lukas Lerager, og Jens Stage havde således store sko at udfylde. Det gjorde den tidligere AGF-profil midlertdig fremragende og især i 1. halvleg var FCK gode. Eksperterne kvitterer med en tredjeplads.
Jonas Wind har med sit flotte forår været et næsten fast indslag på powerrankingen og det ændrer en sejr og en sikker straffesparks-scoring ikke på.

Highlights: Højdramatisk FCK-sejr over AGF efter fem mål og to vidt forskellige halvlege

Kamaladeen toppede powerrankingen i sidste uge og holder med næb og kløer sig fast i listens billigste plads på trods af et 3-0-nederlag i Herning.
På mandag tørner tre af 3F Superligaens bedste spillere lige nu sammen i Farum. Kamaldeen og co. tager imod FC København, som jagter Brøndby og FC Midtjylland i toppen af tabellen.
Se med fra klokken 18 mandag aften, og husk, at vi efter kampen runder hele Superliga-runden af med studie helt til klokken 23. Det hele foregår på discovery+ og Canal 9.
3F Superliga
Zorniger om at skulle forlade Danmark: Det er nogle stæke følelser, man gennmgår
08/06/2021 PÅ 12:58
3F Superliga
Officielt: Carit Falch er fortid i Lyngby – Ny cheftræner i Vejle
08/06/2021 PÅ 08:23