Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Eksperternes powerranking: FCM-duo og genfødt Wilczek er Superligaens bedste lige nu

Emil Iversen

Udgivet 13/04/2021 og 14:49 GMT+2

Der er rykket godt og grundigt rundt på Eurosport-eksperternes powerranking over de bedste spillere i 3F Superligaen lige nu. Nye på listen er Alexander Scholz, Kamaldeen Sulemana og Kamil Wilczek.

Synes du også, at FCM-duoen er de bedste i Superligaen lige nu? Deltag i afstemningen nederst i artiklen.

Foto: Eurosport

Efter hver runde i 3F Superligaen vil Eurosports eksperter i Superligaen bestående af Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Thomas Gravesen, Flemming Povlsen og Morten Bruun rangere, hvilke fem spillere, der er de bedste i rækken er lige nu.
Eksperternes samlede powerranking giver dermed et øjebliksbillede af de fem skarpeste spillere i Superligaen. Spillerne er vurderet på baggrund af deres form i de seneste runder.
Andreas Maxsø har længe toppet listen, men må afgive pladsen som Superligaens bedste spiller lige nu til stopper-kollegaen fra FC Midtjylland, Alexander Scholz.
Nr. 1 - Alexander Scholz
Nr. 2 - Erik Sviatchenko
Nr. 3 - Kamil Wilczek
Nr. 4 - Kamaldeen Sulemana
Nr. 5 - Andreas Maxsø
FC Midtjylland-forsvaret havde ikke lukket mål ind siden midten af marts før ulvene gæstede Århus Stadion i weekenden. Et clean sheet blev det ikke til, men til gengæld kunne midtjyderne tage fra Århus med en 4-1-sejr i bagagen.
Alexander Scholz kronede en flot præstation med en scoring på straffespark. Scholz er den bedste spiller i Superligaen lige nu.
picture

Scholz fordobler FCM-føringen efter klodset aktion af Casper Højer Nielsen

Den næste plads på listen går til Scholz’ stopper-makker i FCM-forsvaret, Erik Svitachenko. Sviatchenko var også blandt de fem bedste spillere efter sidste runde, og det har 4-1-sejren i Århus ikke pillet ved.
Kamil Wilczek har fundet vej til Jess Throups startopstilling efter landskampspausen. Her har den polske skarpretter fundet vej til netmaskerne tre gange i to kampe og senest med to scoringer i weekendens derby i Brøndby.
picture

Highlights: Drama i de døende minutter blev afgørende for FCK i derby-opgør på Vestegnen

Det er ikke gået eksperterne ubemærket hen, og den iskolde polak kan bryste sig med titlen som 3F Superligaens varmeste angriber lige nu.
Seneste rundes fjerdeplads gik til FCN-keeperen Peter Vindahl Jensen, som i denne uge må vige pladsen til en holdkammerat. FC Nordsjælland er i forrygende form og Kamaldeen Sulemana har med tre scoringer siden landskampspausen gjort sig positivt bemærket.
Den sidste plads går til Brøndbys anfører Andreas Maxsø, som de seneste runder har toppet listen. Derby-nederlaget har kostet stopperen førstepladsen, men Maxsø er stadig blandt de fem bedste spillere i Superligaen ifølge Eurosport-eksperterne.
Er du enig med eksperterne? Stem på den spiller, du synes er den bedste i 3F Superligaen lige nu.
Hvem er den bedste spiller i 3F Superligaen lige nu?
På søndag tørner to af de mest formstærke hold i Superligaen sammen i Parken, hvor FC Nordsjælland og FC København skal fordele vigtige point i medaljejagten. Se kampen med optakt fra klokken 15 på discovery+ og Canal 9.

Tidligere på dagen kan du se om SønderjyskE får vendt den negative stime mod OB. Optakt fra klokken 13 på discovery+ og Eurosport 2.
Husk også, at vi viser FA Cup-semifinaler lørdag og søndag på discovery+ og 6’eren.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce