Efter hver runde i 3F Superligaen vil Eurosports eksperter i Superligaen bestående af Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Thomas Gravesen, Flemming Povlsen og Morten Bruun rangere, hvilke fem spillere, der er de bedste i rækken er lige nu.
Eksperternes samlede powerrankingen giver dermed øjebliksbillede af de fem skarpeste spillere i Superligaen. Spillerne er vurderet på baggrund af deres form i de seneste runder. Efter de tre første runder i foråret ser eksperternes powerranking således ud:
1. Jonas Wind
3F Superliga
Alexander Zorniger skabte en revolution i Superligaen: Jeg havde de rigtige spillere og struktur
10/06/2021 PÅ 12:28
2. Jesper Lindstrøm
3. Denis Kolinger
4. Andreas Maxsø
5. Viktor Fischer
Hør Lars Jacobsen og Mikkel Bischoff gennemgå sidste uges powerranking i videoen nedenfor.

Wind tilbage i topform og varm Brøndby-anfører: Hør eksperternes powerranking

Jonas Wind lå øverst i sidste powerranking, og det har Eurosports eksperter ikke set grund til at ændre. Wind assisterede Viktor Fischer og scorede på to meget omdiskuterede straffespark i mandagens 3-2-sejr over SønderjyskE.

Highlights: Tre gange straffespark og fem mål i mindeværdig mandagsaffære i Parken

Jesper Lindstrøm startede foråret på eksperternes top 5 og med både mål og assist i weekendens 4-0-sejr over Lyngby er Brøndby-talentet atter at finde på listen. Lindstrøm er den næst bedste spiller i 3F Superligaen lige nu ifølge vores eksperter.
På 3. pladsen debuterer Vejles nye forsvarsspiller Denis Kolinger på powerrankingen. Vejle og Kolinger har spillet til nul i forårets to første Superliga-kampe, og i søndags sikrede kroaten Vejle et enkelt point med en sen scoring mod Nordsjælland til 2-2.
Brøndbys anfører var med i sidste uges powerranking, og søndagens 4-0-sejr over Lyngby har ikke gjort Maxsø mindre aktuel. Stopperen er således rykket en plads op på powerrankingen.
På eksperternes 5. plads skal Viktor Fischer findes. FCK-stjernen har været udfordret af scoringstørke, men har i foråret fundet sin målnæse frem igen. Både mod Horsens og seneste mod SønderjyskE har Fischer fået modstanderens net til at blafre, og for det kvitterer eksperterne med en plads som den femte bedste spiller i 3F Superligaen lige nu.

Fischer om første scoring i 15 måneder: Jeg er for god til ikke at lave mål i så lang en periode

Er du enig med eksperterne? Stem på din favorit nedenfor.
HVEM ER DEN BEDSTE SPILLER I 3F SUPERLIGAEN LIGE NU?
Søndag ruller bolden igen på de danske Superliga-stadioner.
Se AC Horsens – OB fra kl. 13 på discovery+ eller Eurosport 2 og AGF – SønderjyskE fra kl. 15 på discovery+ eller Canal 9.
3F Superliga
Zorniger om at skulle forlade Danmark: Det er nogle stæke følelser, man gennmgår
08/06/2021 PÅ 12:58
3F Superliga
Officielt: Carit Falch er fortid i Lyngby – Ny cheftræner i Vejle
08/06/2021 PÅ 08:23