Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Eksperternes powerranking: Brøndby-profiler i høj kurs

Emil Iversen

Opdateret 25/02/2021 og 11:08 GMT+1

Hele tre Brøndby-spillere har sneget sig med på Eurosport-eksperterens powerranking af de fem bedste spiller i 3F Superligaen. Jonas Wind topper for tredje runde i træk.

Mikael Uhre og Casper Højer erstatter Denis Kolinger og Viktor Fischer i denne uges powerranking over de bedste spillere i Superligaen lige nu. Stem på din favorit nederst i artiklen.

Foto: Eurosport

Efter hver runde i 3F Superligaen vil Eurosports eksperter i Superligaen bestående af Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Thomas Gravesen, Flemming Povlsen og Morten Bruun rangere, hvilke fem spillere, der er de bedste i rækken er lige nu.
Eksperternes samlede powerranking giver dermed et øjebliksbillede af de fem skarpeste spillere i Superligaen. Spillerne er vurderet på baggrund af deres form i de seneste runder. Efter de fire første runder i foråret ser eksperternes powerranking således ud:
1. Jonas Wind
2. Jesper Lindstrøm
3. Mikael Uhre
4. Andreas Maxsø
5. Casper Højer
Jonas Wind har toppet powerrankingen de senste to uger, og det har mandagens udebane-opgør i Lyngby ikke ændret på. Wind fik endnu en gang eksekveret sikkert fra 11 meter-pletten men kunne ikke hjælpe sit hold til tre point. På trods af dette har Eurosports ekstperter fortsat Wind som den bedste spiller i 3F Superligaen lige nu.
picture

Highlights: Dramatisk deler - FCK smed føringen to gange, og Hebo bragede i kassen


Ligesom Wind beholder Brøndbys Jesper Lindstrøm sin plads på powerrankingen. Brøndby hentede endnu en sejr i weekenden, hvor unge ’Jobbe’ også havde næstsidste fod på det første mål.
På 3. pladsen i denne uge har eksperterne fundet plads til Mikael Uhre, som for første gang indlemmes i powerrankingen. Brøndby er ubesejrede i forårssæsonen og Uhre har garnet i to af kampene – senest i weekendens sejr over Vejle.
Anføreren fra Vestegnen beholder sin 4. plads fra sidste uge. Brøndby spillede ikke til nul i sejren over Vejle, men med kun to mål indkasseret i foråret ser Brøndbys defensiv fortsat rigtig stærk ud.
På 5. pladsen får AGF’s Casper Højer debut på eksperternes powerranking. Højer assisterede flot Patrick Olsens først Superlia-mål for ’De hviie’ og var samtidig med til at holde Haji Wright og resten af Glen Riddersholms tropper fra fadet i Århus. Eksperterne kvitterer med en 5. plads i Superligaen lige nu, næstbedst af alle forsvarsspillerer efter Andreas Maxsø.
Er du enig med Lars Jacobsen, Thomas Gravesen og de andre eksperter? Giv din mening til kende i afstemningen nedenfor.
Hvem er den bedste spiller i 3F Superligaen lige nu?
På søndag kan du se netop Højer i aktion, når vi viser topopgøret mellem FC København og AGF fra klokken 15 på discovery+ og Canal 9.
Varm op til den kamp ved at hjælpe os med at stille den perfekte start 11’er med FCK- og AGF-spillere. Det kan du gøre i artiklen her.
Også i Odense skal der spilles Superliga-bold på søndag. Her skal fynboerne forsøge at holde fast i drømmen om top 6 mod Randers FC, som omvendt med en sejr kan plante fødderne solidt i Superligaens fineste selskab. Se den kamp med optakt fra klokken 13 på discovery+ og Eurosport 2.
picture

Highlights: Måltørken afblæst - AGF dominerede på hjemmebane

Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce