Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Eksperternes powerranking: Brandvarme Brøndby-profiler

Emil Iversen

Opdateret 17/03/2021 og 12:32 GMT+1

Både i tabellen og målt på individuel kvalitet er Brøndby de bedste i 3F Superligaen lige nu. Eksperterne har stemt Brøndby-spillere ind på de tre øverste pladser i powerrankingen.

Savner du nogen på eksperternes powerranking? Stem på din favorit i afstemningen i bunden af artiklen.

Foto: Eurosport

Efter hver runde i 3F Superligaen vil Eurosports eksperter i Superligaen bestående af Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Thomas Gravesen, Flemming Povlsen og Morten Bruun rangere, hvilke fem spillere, der er de bedste i rækken er lige nu.
Eksperternes samlede powerranking giver dermed et øjebliksbillede af de fem skarpeste spillere i Superligaen. Spillerne er vurderet på baggrund af deres form i de seneste runder.
Efter Brøndbys 3-0-sejr i Odense er spillerne fra Vestegnen kommet i endnu højere kurs hos eksperterne.
Uhre har med sit hattrick spillet sig ind på listen og erstatter Sebastian Hausner mens Lindstrøm springer tre pladser frem.
Andreas Maxsø er fortsat rækkens bedste spiller lige nu, hvis du spørger vores eksperter.
1. Andreas Maxsø
2. Jesper Lindstrøm
3. Mikael Uhre
4. Jonas Wind
5. Patrick Mortensen
Andreas Maxsø toppede powerrankingen sidste runde, og det har eksperterne ikke set nogen grund til at ændre. Brøndby-forsvaret så endnu en gang solidt ud anført af Maxsø – 3F Superligaens bedste spiller lige nu, ifølge Eurosports eksperter.
Med tre assists til Mikael Uhre mod OB har Jesper Lindstrøm gjort sig fortjent til titlen som ligaens næst bedste spiller lige nu. Lindstrøm har været et fast indslag i eksperternes powerranking, men var i sidste omgang med på yderste mandat. Med en stærk præstation i Odense rykker ’Jobbe’ tre pladser frem.
Med rundens flotteste præstation spiller Mikael Uhre sig ind på en 3. plads. Uhre leverede et vaskeægte hattrick mod OB – først med højre, så med venstre og til sidst med hovedet – alle tre mål på én halvleg uden scoringer imod. Eksperterne kvitterer med titlen som den tredje bedste spiller og ligaens bedste angriber lige nu.
picture

Efter VAR-forvirring: Uhre med hattrick og 3-0 mod OB

Jonas Wind lå flere runder i træk som nr. 1 på powerrankingen, men må fortsat vige de forreste pladser til Brøndby-profilerne. Wind og FCK medvirkede i et intenst og målløst opgør i Herning hvilket medfører, at Wind dropper en plads ned fra sidste uges 3. plads.
På det yderste mandat holder Patrick Mortensen sig med på powerrankingen over de fem bedste spillere i rækken lige nu. Mortensen og AGF smed endu en gang en føring i kampens døende minutter på et straffespark – denne gang mod Randers og med Mortensen som synder. Eksperterne har dog fortsat fundet plads til AGF-angriberen.
Er du enig med eksperterne? Giv din mening til kende i afstemningen nedenfor?
Hvem er den bedste spiller i 3F Superligaen lige nu?
Netop de tre Brøndby-profiler fremhævede Lars Jacobsen og Thomas Gravesen før kampen mod OB. Du kan høre deres analyse i videoen nedenfor.
picture

Uhre, Lindstrøm og Maxsø: Gravesens bud på de tre vigtigste Brøndby-profiler

På søndag skal de sidste pladser i top seks fordeles. Randers FC skal forsvare deres plads mod FC København, som kæmper om vigtige point i topstriden. Se kampen med udvidet optakt fra klokken 15.30 på discovery+ og Canal 9.
I Farum kommer SønderjyskE på besøg, og ligesom Randers skal Glen Riddersholms mandskab også forsvare en plads i Superligaens fine selskab. Før den sidste runde i grundspillet ligger Randers FC og SønderjyskE nummer 5 og 6, men særligt AaB presser på bagfra.
Du kan se FC Nordsjælland – SønderjyskE fra klokken 16 på discovery+ og Eurosport 2.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce