Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Bundu: ”Jeg synes ikke, at jeg fik chancen i Anderlecht"

Eurosport
AfEurosport

Opdateret 27/02/2021 og 21:20 GMT+1

I et stort interview med Eurosport reflekterer FCK-lejesvenden Mustapha Bundu over en mislykket første tid i Anderlecht.

Tiden i Anderlecht blev ikke helt, som Mustapha Bundu havde håbet på.

Foto: Eurosport

Af Kasper Marker
Mustapha Bundu skiftede i sommer AGF ud med Anderlecht og sikrede dermed Aarhus-klubben et rekordsalg. Offensivspilleren fra Sierra Leone underskrev en 4-årig kontrakt med den belgiske storklub efter et forløb med mange interesserede klubber, deriblandt også FC København.
”Jeg havde muligheder en masse forskellige steder. I Frankrig for eksempel. Ståle Solbakken spurgte også til mig og sådan noget. Jeg havde muligheder i Tyrkiet, jeg havde muligheder i Spanien, så det var en travl sommer. Men da jeg havde gjort alt op med alle de andre lande, så kom jeg frem til den konklusion, at Belgien ville være den bedste mulighed for mig,” siger Mustapha Bundu til Eurosport.
Se hele det store interview med Mustapha Bundu her:
picture

Bundu: ”Jeg synes ikke, at jeg fik chancen i Anderlecht"


Opholdet i Anderlecht blev dog, i hvert fald i første omgang, ingen succes. Først kæmpede Bundu med senfølger på lungerne efter covid-19, og derefter havde han svært ved for alvor at spille sig ind på holdet.

”Jeg ville ønske, at det var gået så meget bedre i Anderlecht. Det ville jeg ønske. Men jeg stoler på mine evner. Hvis jeg havde fået lidt mere tid, lidt flere kampe, så ville jeg hundrede procent have vist dem, hvad jeg er i stand til.”
”Jeg synes ikke, at jeg fik chancen. At misse en måned fra start pga. covid-19, ikke at have en preseason med holdet, at komme ind lige i det øjeblik, hvor sæsonen skulle til at starte, og kun at spille 9 kampe. Jeg synes ikke, at det var nok tid til at vise hvilken spiller, de lige havde købt.”

I januar blev beslutningen truffet om, at Mustapha Bundu skulle udlejes i jagten på mere spilletid. FC København kom som i sommer igen på banen som en mulighed, og parterne fandt hinanden i en lejeaftale med købsoption.
”Jeg er meget glad for, at jeg er her i FCK og spiller fodbold. Jeg nyder fodbolden og har et smil på omkring det. Og jeg ved, at folk i klubben stoler på mig og tror på mig,” slutter Superliga-profilen, som i denne weekend kan se frem til en kamp imod sine gamle holdkammerater fra AGF.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce