Lørdag morgen har Brøndby IF meddelt, at de henter den 37-årige Thomas Mikkelsen, der siden 2018 har vogtet buret for Lyngby.

Den 37-årige keepers kontrakt med Lyngby udløb efter den netop overståede sæson, og Brøndby henter derfor Thomas Mikkelsen på en fri transfer.

I Brøndby skal Thomas Mikkelsen tage kampen op med Mads Hermansen og Jonathan Ægidius, der begge er unge, og den nye mands erfaring bliver derfor vigtig ifølge Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, der udtaler følgende til Brøndbys hjemmeside:

- Thomas skal med sin erfaring og knowhow presse Mads til at fortsætte den flotte udvikling, han har været igennem, hvor han henover den seneste lange periode matchede Marvin Schwäbe på alle parametre i dagligdagen og gav trænerne hovedbrud i forhold til kampudtagelsen.

- Samtidig er Ægidius nu færdig med gymnasiet og træder fuldgyldigt ind i teamet og kan nyde stort af Mads’ og Thomas’ kompetencer og erfaringer i sin fremtidige udvikling.

- Trænerne ser frem til arbejdet med den nye keepergruppe og så må vi i den kommende periode se, hvordan det falder ud, for som Niels Frederiksen siger, så spiller den bedste – uanset om han hedder Mads, Thomas eller Jonathan, siger Carsten V. Jensen til Brøndbys hjemmeside.

Det er ikke meldt ud, hvor lang kontrakt Thomas Mikkelsen har fået i Brøndby.
Fodbold
Brøndby IF havde budget til store vintertransfers - Jan Bech Andersen stoler på CV
20/06/2022 PÅ 17:50
3F Superliga
Portræt af Mads Hermansen: Nogle af karrierens vigtigste personer
16/06/2022 PÅ 13:45
3F Superliga
Lynge tror få Brøndby-indkøb er nok til at få dem tilbage på topniveau: Der er så meget potentiale
09/06/2022 PÅ 16:18