SønderjyskE skal ikke længere spille Superliga med Glen Riddersholm i spidsen. Det sker i forbindelse med en række strategiske ændringer i klubbens ledelse, oplyser SønderjyskE på deres hjemmeside.
Fyringen sker med omgående virkning, og klubben vil derfor udnævne ”tre nye nøglepersoner til at udføre sin strategiske vision”, lyder budskabet fra Superligaklubben.
SønderjyskEs ejer, Robert Platek, ser frem til nye ledelsestider i SønderjyskE, men underkender ikke, hvilken indflydelse Riddersholm har haft på sønderjysk fodbold:
3F Superliga
Brøndby henter tidligere Lyngby-målmand
16 TIMER SIDEN
”På vegne af alle i SønderjyskE ser vi frem til at indlede en ny æra med tre vigtige strategiske ansættelser, der gør det muligt for os at bygge videre på succesen i sæsonen 2020/2021. Vi er taknemmelige for Glen Riddersholms ledelse som cheftræner i løbet af de seneste to år. Glen har efterladt en positiv indvirkning på vores hold og har med succes ført klubben til to på hinanden følgende danske pokalfinaler. Vi ønsker Glen held og lykke i hans fremtidige opgaver,” udtaler Platek til SønderjyskEs hjemmeside.
Én af de førnævnte nøglepersoner skal påtage sig ansvaret som fodbolddirektør, mens de resterende skal udfylde rollerne som Head of Player Development and Recruitment og cheftræner. Formålet med ledelsesrokeringen er primært strategi, tilføjer Platek:
"Med en ny CEO (fodbolddirektør) ser vi en tid til strategisk vækst inden for områder som spillerudvikling, udvidelse af ungdomsprogrammet og strategisk outreach. Vi ser frem til at byde det nye lederteam velkommen, når vi går stærkere end nogensinde ind i sæsonen 2021/2022."
Administrerende direktør i SønderjyskE Elitesport, Klaus Rasmussen, takker Glen Riddersholm for sin indsats i SJE-lejren og sætter stor pris på hans bidrag til at skrive sønderjysk fodboldhistorie:
"Først og fremmest vil jeg gerne takke Glen Riddersholm for den store indsats, han har lagt i SønderjyskE, hvor han har arbejdet hårdt og loyalt. Han har stået i spidsen for holdet, der har spillet sig i to pokalfinaler i træk og sikret klubben det første trofæ, samtidig med at vi har sikret overlevelse i 3F Superligaen, og på den måde har han skrevet sig ind i historiebøgerne hos os. Vi takker ham mange gange for den store indsats og ønsker ham alt det bedste fremover," fortæller Rasmussen til Haderslev-klubbens hjemmeside.
Glen Riddersholm kom til SønderjyskE i januar 2019 efter at have haft stillinger i Vendsyssel FF, AGF og FC Midtjylland, hvor han førte klubben til det danske Superliga-mesterskab 2014-15. SønderjyskE er i øjeblikket i gang med at søge efter hans efterfølger.
3F Superliga
Jesper Hansen skifter til AGF på to-årig kontrakt
17/06/2021 PÅ 09:30
3F Superliga
Alexander Zorniger skabte en revolution i Superligaen: Jeg havde de rigtige spillere og struktur
10/06/2021 PÅ 12:28