Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Troels Bech om en fremtid i fodbold: Jeg har måttet sige nej til ting

Kristian Pedersen

Udgivet 30/04/2020 og 14:20 GMT+2

Den tidligere Brøndby-sportsdirektør, Troels Bech, fortæller, at han har måttet sige nej til forespørgsler fra fodboldens verden siden sin afsked med Brøndby ved udgangen af 2018. Han udelukker dog ikke en fodboldfremtid, hvis projektet er spændende.

troels bech

Foto: Eurosport

Troels Bech har været fraværende fra den danske fodboldscene, siden han ved udgangen af 2018 forlod jobbet som sportsdirektør i Brøndby IF.

Den tidligere sportsdirektør og superligatræner fortæller dog, at han har modtaget forespørgsler, siden han forlod Brøndby:

”Nu er der jo nogle gange forsigtige forespørgsler, inden at det er et konkret jobtilbud, og jeg skal ikke kunne sige, hvorhenne på skalaen, at dem jeg har snakket med har syntes, at det var på skalaen. Men nogle ting har jeg måttet sige nej tak til,” siger han.

Men selvom, at han indtil videre har sagt nej tak til de forespørgsler, der har været, så afviser han ikke en fremtid i fodboldens verden.

”Jeg har i bund og grund et stort, brændende fodboldhjerte for gode projekter, og det jeg synes er sjovt at være med i. Jeg ved ikke, om jeg kan alt i fodbolden, men jeg kan noget inden for nogle sammenhænge. Og hvis det kan bruges, og der er et setup, hvor det kan sættes i spil, så synes jeg, at det er interessant,” siger han og forklarer, at han har en tilbagelænet holdning til fremtiden:

”Men det er ikke sådan, at det skal være fodbold for enhver pris. Jeg tillader mig den relativt tilbagelænede holdning og sige, at hvis det er spændende, så ved jeg, at jeg har de 100 timer om ugen, jeg kan brænde af på det. Ellers så bruger jeg energien på de projekter, jeg har herhjemme med min familie.”

Foruden jobbet som sportsdirektør i Brøndby har Troels Bech været træner for adskillige danske klubber, herunder OB, FC Midtjylland og Esbjerg.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce