Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Solbakken slår alarm om FCK’s træningsbaner: Det er noget, vi må håndtere med største alvor

Nicolai Petersen

Opdateret 23/02/2020 og 12:44 GMT+1

Som Skandinaviens største fodboldklub skulle man tro, at FC Københavns træningsfaciliteter var af højeste kvalitet. Lige nu er det modsatte tilfældet. Af de tre baner FC København kan bruge på klubbens træningsanlæg på Frederiksberg, er kun den ene mulig at træne på, og den ligner, med Solbakkens ord, ”en norsk jordbane fra 1970’erne.”

Solbakken slår alarm om FCK’s træningsbaner: Det er noget, vi må håndtere med største alvor

Foto: Eurosport

Grundet fejl ved anlæggelsen af FCK’s træningsbaner, matcher klubbens træningsforhold ikke ambitionerne. Vi fangede træner Ståle Solbakken, til en snak om hvordan det påvirker den daglige træning:
”… ved nogle tilfælde kan vi blive nødt til at tage ekstra hensyn til nogle af spillerne på grund af baneforholdene.”
  • Se Silkeborg – FC København fra kl. 15.00 på Dplay og Canal 9.
Den nuværende træningsbane har altså en beskaffenhed der gør at enkelte spillere føler sig nødsaget til at trække sig i bestemte situationer af frygt for at blive skadet. En problemstilling Ståle Solbakken specielt bemærker hos klubbens angriber, Dame N’Doye:
”Det handler jo lidt om, at du måske passer lidt ekstra på din egen krop, fordi du ved, at du, i en periode, har haft nemt ved at blive skadet.”
picture

Solbakken slår alarm om FCK’s træningsbaner: Det er noget, vi må håndtere med største alvor

Ståle Solbakken vedkender at forholdene ikke matcher ”en klub med vores ambitioner og vores målestok.”. Samtidig forsikrer Ståle Solbakken om at klubben er bevidst om alvoren af problemerne, og at der bliver knoklet for at få bragt forholdene i orden:
”Det er yderst kritisabelt, og det er noget, vi arbejder dag og nat på.”
FC København tager, i runde 22 af 3F Superligaen, til Silkeborg, hvor kunstbanen også spiller en faktor. Vi sender derfra kl. 15.00 med kampstart kl. 16.00. Alt sammen kan ses på Dplay og Canal 9.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce