Skribent: Kristian Porse & Nikolaj Harding

En unavngiven spiller i Vejle Boldklub, der spiller i NordicBet Ligaen, er blevet testet positiv for coronavirus. Det oplyser Vejle på sin hjemmeside.

Klubben oplyser, at den pågældende spiller ikke har trænet sammen med resten af spillertruppen, der genoptog træningen i mandags.

Til Vejles hjemmeside siger direktør Henrik Tønder:

- Vi har i forbindelse med vores opsatte protokoller desværre erfaret, at en spiller er testet positiv for Covid-19.

- Vi kan samtidig også konstatere, at protokollerne virker, og vi afholdt spilleren fra at møde ind med resten af truppen. Sygdommen er taget i opløbet. Vejle Boldklub tager tre spillere ud af truppen for at blive testet, siger han.

De tre spillere, som Vejle tager ud af truppen for at blive testet har været omkring den smittede spiller i søndags. Vejle oplyser desuden, at spilleren har det godt og ikke udviser symptomer.

Fans får lov til at komme på stadion i Færøerne

De færøerske fodboldfans må igen indtage sæderne på de forskellige fodboldstadions fra den kommende weekend.

Det slog de færøerske myndigheder fast i dag, da de præsenterede fase tre af genåbningen på Færøerne, og her blev det gjort lovligt, at tilskuere må overvære kampene i den færøerske liga, som startede i sidste weekend.

Task-force skal sikre, at italienske klubber overholder retningslinjerne ved træning

Fra på mandag må de italienske klubber igen træne sammen, og i den anledning vil det italienske fodboldforbund, FIGC, holde øje med, at klubberne overholder retningslinjerne. Det skriver forbundet på dets hjemmeside.

Forbundet har således oprettet en task-force fra den føderale anklagemyndighed, der har til opgave at kontrollere, at klubberne overholder retningslinjerne fra sundhedsprotokollen, som er godkendt af den italienske regering.


3F Superliga
Schoop om kontraktudløb: Der bliver meldt noget ud i løbet af foråret
5 TIMER SIDEN
https://i.eurosport.com/2020/05/14/2818718.png
3F Superliga
Highlights: Stærk FCM-duo tilførte oprykkerne fra Vejle tredje nederlag i streg
05/12/2020 PÅ 17:01
3F Superliga
Burde Paulinho have været vist ud her? FCM-backen stempler Faghir, men undgår gult
05/12/2020 PÅ 15:48