Eurosport

Officielt: Mikkel Kaufmann rykker til FCK allerede nu!

Officielt: Mikkel Kaufmann rykker til FCK allerede nu!

31/01/2020 kl. 11:41Opdateret 31/01/2020 kl. 11:52

AaB’s 19-årige angriber Mikkel Kaufmann skifter til FC København, efter klubberne i første omgang blev enige om et skifte til sommer.

Via en pressemeddelelse fra FC København udtaler hovedstadsklubben, at de har valgt at udnytte en option i den aftale, de har lavet med AaB:

”Det har hele tiden været en option i aftalen, hvis vi ønskede det. Nu får vi muligheden for at arbejde med Mikkel på træningslejren, og han får gode betingelser for at komme ind i truppen og klubben på en god måde.”

FC København har valgt at fremrykke skiftet et halvt år, da Ståle Solbakken vil være sikker på at truppen er bred nok, når klubben tager hul på et kampprogram, der inkluderer Europa League, Superligaen og den danske pokalturnering:

”Vi vil gerne være helt sikre på, at vi er dækket godt ind på alle positioner i foråret, og derfor har vi besluttet at hente Mikkel ind allerede nu,” udtaler FCK-manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Video - 2-1: Kaufmann bringer håbet tilbage for AaB

01:06

Mikkel Kaufmann udtaler følgende til AaB’s hjemmeside om det relativt pludselige skifte:

”I første omgang gik det ekstremt stærkt med et pludseligt skifte til FCK, og nu er det gået lige så stærkt med at fremrykke planen. AaB vil altid være en del af mig, og jeg vil gerne takke alle i klubben for den måde, de altid har behandlet mig på og ønsker AaB alt det bedste fremover.”

Mikkel Kaufmann nåede at spille 28 officielle kampe for AaB og havde otte mål til følge, og angriberen overtager Robert Skovs gamle nummer 29. Han vil være under kontrakt med FC København frem til sommeren 2024.