Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Officielt: FCM henter Anders Dreyer tilbage til Superligaen

Nicolai Bertelsen

Opdateret 06/01/2020 og 20:30 GMT+1

Den 21-årige offensivspiller har skrevet under på en kontrakt, som løber til sommeren 2024. Han kommer til FCM fra den engelske Premier League-klub Brighton.

dreyer

Foto: Eurosport

Anders Dreyer erstatter Premier League og Brighton med 3F Superligaen og FCM. Den midtjyske klub har tegnet en kontrakt med U21-landsholdsspilleren, der løber til 2024.
Det er ikke blevet til meget spilletid i det engelske for Anders Dreyer, som også har været lejet ud til både St. Mirren og Heerenveen,
Sidst Anders Dreyer spillede i en dansk klub, tørnede han ud for Esbjerg, hvor han havde en afgørende fod med i vestjydernes oprykning til landets bedste række.
På trods af den manglende spilletid i det udenlandske fortryder Anders Dreyer ikke sit valg om at skifte til Brighton i en tidlig alder:
- "Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund. Jeg kom til udlandet i en tidlig alder, og jeg har hentet værdifuld erfaring og læring, som jeg bringer med til FC Midtjylland. Jeg kommer til en stor klub, og jeg ser det som en glimrende mulighed for mig, siger FC Midtjyllands nyeste ansigt", udtaler den 21-årige offensivspiller til FCM's hjemmeside.
Anders Dreyer har også flere gange været udtaget til U21-landsholdet, og det giver ham en fordel:
- "Jeg kender jo flere af FCM-spillerne fra min tid på landsholdene, og nu vil jeg bare gerne i gang med at spille fodbold og vinde titler. Det er jo det, vi arbejder for hver eneste dag". udtaler han til klubbens hjemmeside.
Første opgave i 3F Superligaen for Anders Dreyer og FCM bliver mod Lyngby d. 17 februar.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce