Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Officielt: FCK henter Mikkel Kauffmann i AaB

Frederik Ptak Fréder

Opdateret 24/01/2020 og 09:42 GMT+1

AaB of FCK er blevet enige om en transfer af Mikkel Kaufmann, som til sommer skifter AaB ud med de forsvarende danske mestre fra FC København.

mk

Foto: Eurosport

Mikkel Kaufmann kan til sommer kalde sig FCK-spiller. De to klubber er netop blevet enige om en transfer, der sender Mikkel Kaufmann fra det nordlige Jylland til København og FCK.
AaB oplyser samtidig, at det er deres tredjestørste salg i klubbens historie, da han lægger sig i hælene på salgene af Christian Bassogog og Rade Prica, ifølge transfermarkt.com.
Om købet af den unge nordjyde udtaler manager Ståle Solbakken til fck.dk:
”Vi synes, at Mikkel Kaufmann er en angriber med et stort potentiale, som vi kun lige er begyndt at se blive foldet ud for alvor."
Om tankerne bag at tilgangen først sker til sommer uddyber Ståle Solbakken:
"Det er sandsynligt, at der sker nogle justeringer i vores trup til sommer på angrebspositionen, og vi vil gerne være godt forberedt. Vi ser som sagt et stort potentiale i Mikkel, og vi er glade for, at han er klar til at træde ind til sommer og sikre, at vi allerede nu har en dygtig ung spiller i truppen på den position på plads til næste sæson."
Selv glæder Mikkel Kaufmann sig til skiftet, men han understreger samtidig, at hans fokus er at få AaB i Top 6 i foråret:
”Jeg vil først og fremmest gøre alt, jeg kan for AaB resten af sæsonen, hvor vi kæmper for en plads i Top 6 og stadig er med i Sydbank Pokalen. Jeg skylder klubben at have hele mit fokus der og først bruge energi på FCK til sommer.”
Udfordringen, der venter ham til sommer, ser han dog også meget frem til og forklarer:
"Det bliver en kæmpe udfordring for mig at prøve mine evner af i en klub af den størrelse og med de ambitioner, men jeg ser frem til det, når vi kommer så langt. Nu gælder det i første omgang foråret for AaB."
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce