Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Glen Riddersholm om Superliga-genoptagelse: Det vigtigste for mig er at sætte spillerne i centrum

Kristian Pedersen

Udgivet 05/05/2020 og 16:45 GMT+2

Sønderjyske-træneren mener, at spillernes fysiske og mentale helbred skal være i fokus, når man skal vurdere, hvor lang tid det vil tage, før man kan stå klar til at spille en Superliga-kamp.

glen

Foto: Eurosport

Skribent: Kristian Porse
Glen Riddersholm vil endnu ikke vurdere, hvor lang tid der går, før Sønderjyske-truppen kan stå klar til at spille Superliga-bold. Ifølge ham skal der først og fremmest træffes en beslutning om, hvorvidt Superligaen må genoptages, og herefter handler det om at kigge på spillernes helbred. Både fysisk og mentalt.
”Det vigtigste for mig er at sætte spillerne i centrum,” siger han og fortsætter.
”Der er både en fysisk dimension i, hvornår man kan være klar, men i særdeleshed også en mental. Vi skal huske på, at hvis man for eksempel har et familiemedlem, der er udsat, så påvirker det også det menneske,” siger han.
Sønderjyske har været tilbage på træningsbanen siden lørdag, og indtil videre har Glen Riddersholm været positivt overrasket over spillernes form efter seks-syv ugers hjemsendelse. Det betyder dog ikke, at man er klar til at spille Superliga endnu.
”De høj intense aktioner, duellerne og alle de her fodboldspecifikke ting, dem kan man ikke træne derhjemme, og det er først, når vi for alvor lukker op for sluserne på træningsbanerne, at vi kan måle, hvor lang tid spillerne skal bruge på at være klar til at spille mere end en kamp i streg, for det bliver relevant at snakke om det her skadesscenarie,” siger han.
Yderligere understreger Glen Riddersholm, at det er vigtigt for ham at få en føling med truppens mentale velvære, men at det er en udfordring, da retningslinjerne og rammerne for træningerne gør det svært at have den personlige samtale.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce