Brøndby har ved emissionens afslutning fået tilført 129 millioner kroner, som i følge klubben skal bruges til blandt andet at nedbringe den rentebærende gæld og renovere stemningstribunen, Sydsiden, på stadion.

”Resultatet af udbuddet gør, at Brøndby IF kan nedbringe sin rentebærende gæld, styrke likviditetsberedskabet til understøttelse af den fremtidige drift samt påbegynde renoveringen af Sydsiden og den del af nordtribunen, som huser udeholdets fans, med henblik på at genetablere den fulde tilskuerkapacitet til glæde for fans og sponsorer.”

3F Superliga
Kvistgaarden indskiftning og chance: Ungt Brøndby-talent tæt på drømmeindskiftning
14/09/2020 PÅ 15:56

Lars Jacobsen giver et lille 4-tal til Brøndby: Det er et efterår, som ikke har været godkendt

Resultatet vækker naturligvis glæde hos Brøndbys administrerende direktør Ole Palmø, som til klubbens hjemmeside fortæller:

"Vi er meget tilfredse med resultatet af emissionen, og vi ser det som en stor tillidserklæring til klubben og strategien. Det er den mest indbringende emission, klubben har foretaget til dato, og vi glæder os især over at se, hvor mange aktionærer og investorer, små som store, som har bidraget til, at vi nu kan tage næste skridt sammen. Uanset om man har investeret et par hundrede kroner eller sekscifrede beløb, så har alle bidraget til, at vi i dag står med et flot resultat. Bruttoprovenuet muliggør, at vi som klub kan forfølge de ambitioner, vi har om et Brøndby IF i økonomisk balance og indfri vores sportslige målsætninger."

Efter gennemførelsen af kapitaludvidelsen forventes det, at hovedaktionæren Jan Bech Andersens aktieandel i Brøndby vil stige til ca. 56 procent.

3F Superliga
”Det der er dumpet i min optik” – eksperterne diskuterer brugen af VAR
13/09/2020 PÅ 17:38
3F Superliga
Målscorer Vigen: Jeg vil hellere vise denne her mentalitet end at vinde lige nu
13/09/2020 PÅ 16:14